Author | Message |
---|
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 30th, 2007 at 03:09pm A co to jest ten Green Day?
bo skromnie mówiąc my jesteśmy jedyne, niepowtarzalne i dzięki nam to forum jest tak oryginalne  |
dogaholic King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 4198 | January 30th, 2007 at 03:11pm Bananowe Picolo:A co to jest ten Green Day?
bo skromnie mówiąc my jesteśmy jedyne, niepowtarzalne i dzięki nam to forum jest tak oryginalne 
no dokladnie.XD GSB bez nas to juz nie byloby GSB XD |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 30th, 2007 at 03:38pm ThePolishPicoloLover:mysterious picolo:whateveryapicolo:ej, a jak to się stało, że wszyscy z GSB wchodzili na Mafię? przecież normalnie nikt nie wchodzi na fora krajów  ej... ja wchodzę na fora innych krajów czasem z nadzieją że coś zrozumiem i zawsze wychodzę w ciągłej nie wiedzy o czym oni piszą xP
czy to jest kolejny dowód na to, że nie jestem w pełni normalna? (tak w gruncie rzeczy, to mi to nie przeszkadza ;p )
też wchodzę czasem na fora innych krajow i wiecie co? Chyba tylko u nas nie ma nic o Green Day'u...  ha, cóż za wyjątkowość  .
A tak poważnie - o czym tu na razie pisać? Nie ma widoków, żeby wydali jakąś nową płytę (The saints are coming z U2 w sumie się nie liczy, bo tylko jedna<!> nowa piosenka od czasów AI, no chyba że o czymś zapmniałam..), nuda totalna. Jedyne o czym można się ostatnio rozpisywać, to chyba to, że BJ mógłby wreszcie pozbyć się tego ohydnego mopa z głowy (chociaż blond go przebił, ale na szczęście dla naszych oczu się przefarbował..), bo wygląda strasznie groteskowo. A w sumie ile można truć o tym mopie... |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 30th, 2007 at 04:18pm Tunia:ThePolishPicoloLover:mysterious picolo:whateveryapicolo:ej, a jak to się stało, że wszyscy z GSB wchodzili na Mafię? przecież normalnie nikt nie wchodzi na fora krajów  ej... ja wchodzę na fora innych krajów czasem z nadzieją że coś zrozumiem i zawsze wychodzę w ciągłej nie wiedzy o czym oni piszą xP
czy to jest kolejny dowód na to, że nie jestem w pełni normalna? (tak w gruncie rzeczy, to mi to nie przeszkadza ;p )
też wchodzę czasem na fora innych krajow i wiecie co? Chyba tylko u nas nie ma nic o Green Day'u...  ha, cóż za wyjątkowość  .
A tak poważnie - o czym tu na razie pisać? Nie ma widoków, żeby wydali jakąś nową płytę (The saints are coming z U2 w sumie się nie liczy, bo tylko jedna<!> nowa piosenka od czasów AI, no chyba że o czymś zapmniałam..), nuda totalna. Jedyne o czym można się ostatnio rozpisywać, to chyba to, że BJ mógłby wreszcie pozbyć się tego ohydnego mopa z głowy (chociaż blond go przebił, ale na szczęście dla naszych oczu się przefarbował..), bo wygląda strasznie groteskowo. A w sumie ile można truć o tym mopie...
Adie go zmusiła żeby wrócił do czarnego... jestem przekonana... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 30th, 2007 at 06:07pm niech sobie ma mopa jak chce... gdybym byla slawna wkur... bym sie gdyby mi ktos kazal wydladac tak i siak... a zreszta nie musze byc slawna zeby tego nie lubic  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 31st, 2007 at 10:51am racja  . Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat, nie każę mu przecież zmieniać fryzury ;p |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | July 18th, 2007 at 02:21pm Się tu mam przedstawić ? Pani Pelluniowa mi to dała, więc ją bić.
więc jestem jej kochanką i przyszłam, by dopilnować, że mnie nie zdradza.
No. Mam was na oku,o ! *się kłania*
MuFiŁ@M sHe SiEm NiE bEdEm FyMoNdShAc ?=) |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2007 at 02:36pm rushyQ ty muj =*  |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | July 18th, 2007 at 02:58pm cio to????  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 18th, 2007 at 03:21pm teraz to juz naprawde epidemia ;/ |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2007 at 03:28pm szacunku troche dla nowych!
akurat ta osoba nie jest EMO  |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | July 18th, 2007 at 04:26pm No kuźwa emo, albo jeszcze słitasQa ze mnie zrobią?!  Smerfie dzikusie! Jak mnie blonish =********* |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | July 18th, 2007 at 04:29pm no kolejna zabiera mi moją działkę  ile razy mam powtarzac, że od kuźwowania jest tu banan? no
a tak w ogóle to witam ;D |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | July 18th, 2007 at 04:34pm To już pretensje do SmerfiątQa mojego =*, bo przez nią kuźwować zaczęłam 
Witam, witam. Chociaż jedna osoba jakieś kulturalne powitanie zafundowała  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2007 at 04:36pm ja kuźwuję też ? a to niepublicznie pewnie  już przestaję w strachu przed gniewem banana  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | July 18th, 2007 at 04:37pm no powitanie Lidzi też niczego sobie  "rushyQ" - no kulaśnie  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | July 18th, 2007 at 04:38pm lidocaine:ja kuźwuję też ? a to niepublicznie pewnie  już przestaję w strachu przed gniewem banana 
no banan rispekt  tak trzymaj  |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | July 18th, 2007 at 04:38pm No oczywiście, że niepublicznie, a publicznie Cię jeszcze kiedyś sprowokuję!:p w terenie =** muahaha
rushyQ to od niej komplement!  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | July 18th, 2007 at 04:39pm a mnie nikt nie nazywa rushyQiem 
o ja nie godnam ;] |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2007 at 04:44pm bo nie jesteś słit i udajesh mHroka majac mroczny ava=/ |