Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 5th, 2005 at 11:26am :] nom w sumie racja ziomale z nas  <też mnie to słowo wqrza> a Nakło?? może :>
W każdym razie gdzie Poznań to wiem <:F> bo czasami mnie tam spotkać można  |
Sass Geek
 Age: - Gender: - Posts: 183 | April 5th, 2005 at 11:30am alexxx::] nom w sumie racja ziomale z nas  <też mnie to słowo wqrza> a Nakło?? może :>
W każdym razie gdzie Poznań to wiem <:F> bo czasami mnie tam spotkać można 
Nakło...hmmmm....czekaj, czekaj.....coś mi świta....tę miejscowość znam, choć pobierznie,ale słyszałam gdzieś tą nazwę  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 6th, 2005 at 04:55am no to jak wiesz gdzie Piła i Nakło to moje zadupie jest mniej więcej po środku  ... tak na wypadek jak bys była w okolicy :> |
Sass Geek
 Age: - Gender: - Posts: 183 | April 6th, 2005 at 10:50am alexxx:no to jak wiesz gdzie Piła i Nakło to moje zadupie jest mniej więcej po środku  ... tak na wypadek jak bys była w okolicy :>
ok, nie ma sprawy, jak będę tam gdzieś po drodze, to wpadnę    |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 13th, 2005 at 04:26pm Witam wszystkich fan(atyk)ów  (bądź też nie) Green Day! Coś o mnie... hmm... więc: Na imię mi Marta, mieszkam w Tczewie (pomorskie, jakby ktoś nie kojarzył  ), za nieco ponad pół roku stuknie mi 20. (echh, jak ten czas szybko leci  ), studiuję administację na UG. Znajomi mówią na mnie czasem "Maritka" albo "Tunia", nie radzę używać określenia "Martuszka", bo będę bić, kopać i gryźć  Na początek to by było chyba na tyle! Pozdrawiam serdecznie <cmok>  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | April 13th, 2005 at 05:07pm Extraordinary_Tunia:Witam wszystkich fan(atyk)ów  (bądź też nie) Green Day! Coś o mnie... hmm... więc: Na imię mi Marta, mieszkam w Tczewie (pomorskie, jakby ktoś nie kojarzył  ), za nieco ponad pół roku stuknie mi 20. (echh, jak ten czas szybko leci  ), studiuję administację na UG. Znajomi mówią na mnie czasem "Maritka" albo "Tunia", nie radzę używać określenia "Martuszka", bo będę bić, kopać i gryźć  Na początek to by było chyba na tyle! Pozdrawiam serdecznie <cmok> 
witam  , ciesze sie ze nasze forum sie powieksza |
doro Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 50 | April 14th, 2005 at 06:32am ja mam na imie dorota ale wiekszosc znajomych mowi na mnie doro. mam 17 lat no imieszkam w polsce a dokladniej w minsku mazowieckim to jest mniej wiecej 40km od warszawy na wschod |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 14th, 2005 at 10:26am porandojin:Extraordinary_Tunia:Witam wszystkich fan(atyk)ów  (bądź też nie) Green Day! Coś o mnie... hmm... więc: Na imię mi Marta, mieszkam w Tczewie (pomorskie, jakby ktoś nie kojarzył  ), za nieco ponad pół roku stuknie mi 20. (echh, jak ten czas szybko leci  ), studiuję administację na UG. Znajomi mówią na mnie czasem "Maritka" albo "Tunia", nie radzę używać określenia "Martuszka", bo będę bić, kopać i gryźć  Na początek to by było chyba na tyle! Pozdrawiam serdecznie <cmok> 
witam  , ciesze sie ze nasze forum sie powieksza
Też się cieszę  . Fajnie, że jest jakieś miejsce (oprócz polskiego forum, na stronie, która pojawia się i znika  ), gdzie można sobie porozmawiać z ludźmi, którzy kochają Green Day  . |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 14th, 2005 at 11:41am Witam wszystkie zielone ćwiry!!!  ...a nie mówiłam...rozkręćmy ten sklepik  ;P
Bo coraz więcej nas tu...  |
Sass Geek
 Age: - Gender: - Posts: 183 | April 14th, 2005 at 12:41pm jeeeeeeee....ja tez się cieszę, ze coraz więcej nas tu  o polskim forum na greenday,art już się nie wypowiadam, bo to tylko strata czasu
doro:ja mam na imie dorota ale wiekszosc znajomych mowi na mnie doro. mam 17 lat no imieszkam w polsce a dokladniej w minsku mazowieckim to jest mniej wiecej 40km od warszawy na wschod
ja mam 2 kumpele Doroty i na obydwie mówię Doris  jakoś tak mi się podoba  one również nie protestują, więc chyba jest ok  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | April 15th, 2005 at 07:29am Quoteja mam 2 kumpele Doroty i na obydwie mówię Doris
tak na mnie mowili w 1-3... teraz sie bije zeby mnie nie nazywali dolores ani dorothy :[ |
Sass Geek
 Age: - Gender: - Posts: 183 | April 15th, 2005 at 12:50pm Eliseth:Quoteja mam 2 kumpele Doroty i na obydwie mówię Doris
tak na mnie mowili w 1-3... teraz sie bije zeby mnie nie nazywali dolores ani dorothy :[
   |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 16th, 2005 at 02:20pm Na moją kumpelę w liceum - też Dorotę - mówili Dori, Dorpio albo... Kaczka  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 16th, 2005 at 02:20pm Aha - no i czasem też Doti  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 16th, 2005 at 05:20pm A ja mam pytanko... ILE OSÓB TU WŁAŚCIWIE ZAGLĄDA?? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 16th, 2005 at 06:00pm alexxx:A ja mam pytanko... ILE OSÓB TU WŁAŚCIWIE ZAGLĄDA??
Z tego, co widzę niewiele jakoś  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | April 16th, 2005 at 06:25pm Extraordinary_Tunia:alexxx:A ja mam pytanko... ILE OSÓB TU WŁAŚCIWIE ZAGLĄDA??
Z tego, co widzę niewiele jakoś 
Oj nie jest źle ;P Jak forum na greenday.art.pl działało to tu było jeszcze puściej niż teraz... poprostu to forum tylko dla wybranych - komu było dane tu trafić, ten tu trafił  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 16th, 2005 at 06:26pm lidocaine:Extraordinary_Tunia:alexxx:A ja mam pytanko... ILE OSÓB TU WŁAŚCIWIE ZAGLĄDA??
Oj nie jest źle ;P Jak forum na greenday.art.pl działało to tu było jeszcze puściej niż teraz... poprostu to forum tylko dla wybranych - komu było dane tu trafić, ten tu trafił 
Dlatego właśnie należy je rozsławić  |
Sass Geek
 Age: - Gender: - Posts: 183 | April 17th, 2005 at 10:29am Extraordinary_Tunia:lidocaine:Extraordinary_Tunia:alexxx:A ja mam pytanko... ILE OSÓB TU WŁAŚCIWIE ZAGLĄDA??
Oj nie jest źle ;P Jak forum na greenday.art.pl działało to tu było jeszcze puściej niż teraz... poprostu to forum tylko dla wybranych - komu było dane tu trafić, ten tu trafił 
Dlatego właśnie należy je rozsławić 
no właśnie  może zrobimy transparenty i wyjdziemy na ulicę ??  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 17th, 2005 at 11:20am Trochę bym przyhamowała z tą ulicą  (żart), ale naprawdę coś trzebaby zrobić  |