Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 17th, 2005 at 11:23am sami przyjda jak zobaczą że tu sie coś dzieje a ludzie sie nie bluzgają za to że im nie pasuje co ktos inny napisał ... |
fermented salmonella Geek
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | April 23rd, 2005 at 12:50pm tu panuje po prostu harmonia  i zeby jej nie burzyc napisze cos o sobie:
jestem tu od godziny  mam 16 lat. green day zdazylam pokochac przed american idiot, moj ulubiony album to Nimrod, a najpiekniejszy dzien mojego zycia to byl koncert green day w düsseldorfie. |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 25th, 2005 at 03:19pm byłaś w Dusseldorfie <ociera łezkę spływającą po policzku> |
fermented salmonella Geek
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | April 26th, 2005 at 10:24am alexxx:byłaś w Dusseldorfie <ociera łezkę spływającą po policzku>
bardziej sie na katowice ciesze ;] tam musialam gadac po niemiecku i jak cos krzyczalam podczas koncertu to po niemiecku i czulam sie jak zdrajca narodowy... a poza tym polscy fani sa lepsi!  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 26th, 2005 at 11:37am czy ja wiem  ja na mistrzostwach świata w piłce noznej (Niemcy vs. Brazylia grali) byłam w Wuppertalu i ogladałam mecz na telebimie ... przed wyjściem się w barwy narodowe Brazylii wymalowałam <:F> na buźce i po polsku dopnigowałam ... i żyję  |
greenfanka Geek
 Age: - Gender: - Posts: 151 | Mam na imie Justyna i mieszkam w Gdansku ( chyba kazdy wie gdzie to jest  ) ... mam 15 lat. Green Day slucham od dwoch lat. Najlepiej podobaja mi sie album "Warning" i "Nimrod". Ucze sie gry na gitarze ... i planuje nauke gry na perkusji. |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | Witam witam  następną przedstawicielkę płci pięknej  i zapraszam do przyłÃ³ączenia sie do wielkiego spamowania hihi  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | taa - wielkie spamowanie... uroki tego forum  No i oczywiście nic nieznaczące posty też się do tego zaliczają  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | kochamy nic nie wnoszace posty  zakladamy fanclub??  |
Tunia Basket Case
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | oki  co jak gdzie :> chat? gg? mówie tylko kiedy i jak  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | nic nie wnoszące posty mają swój specyficzny urok
proponuję stworzyć status naszego klubu, kto zaczyna? :> |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | LittleSister:nic nie wnoszące posty mają swój specyficzny urok
proponuję stworzyć status naszego klubu, kto zaczyna? :>
heh - w zeszłym półroczu mieliśmy zrobić statuty na wstęp do prawoznawstwa  - dostałam 20/20  ("poza tym jestem skromnym człowiekiem"  ) Jakby coś - służę pomocą  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | noo to zacznijcie ktoś  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | No to w takim razie Rozdział I - cdn.
Statut Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Miłośników Nic Niewnoszących Postów  (inne propozycje nazwy stowarzyszenia?  )
Rozdział I
Status prawny, nazwa
§ 1
Nazwa Stowarzyszenia brzmi: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Miłośników Nic Niewnoszących Postów. W dalszych postanowieniach statutu zwane będzie Stowarzyszeniem.
§ 2
Stowarzyszenie jest zawiązane na czas nieograniczony. Ogólnopolskie Stowarzyszenie Miłośników Nic Niewnoszących Postów działa na mocy ustawy z dnia 7 kwietnia 1989 r. Prawo o stowarzyszeniach (Dz. U. Nr 20, poz. 104, z późniejszymi zmianami) oraz niniejszego statutu.
§ 3
Stowarzyszenie jest apolitycznym, dobrowolnym, samorządowym i trwałym zrzeszeniem o celach niezarobkowych. Szanuje indywidualne prawo do własnych przekonań i poglądów.
§ 4
Stowarzyszenie posiada osobowość prawną i jego nazwa jest prawnie zastrzeżona.
§ 5
Stowarzyszenie ma prawo używania pieczęci i odznak zgodnie z obowiązującymi przepisami. (jakieś propozycje co do pieczęci  ?)
§ 6
Stowarzyszenie ma prawo używania pieczęci i odznak zgodnie z obowiązującymi przepisami.
§ 7
Stowarzyszenie może działać na terenie innych państw z poszanowaniem tamtejszego prawa.
§ 8
Stowarzyszenie może należeć do innych krajowych i międzynarodowych organizacji o podobnych celach. |
Sass Geek
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | moźna się przyłączyć że tak beszczelnie spytam ? ;P |
Sass Geek
 Age: - Gender: - Posts: 183 | ja tu nie rządze, właściwie nikt tu nie rządzi bo tu anarchia jest, więc sie nie pytaj tylko właź!!   |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | a skoro takie buty to wchodze ;P |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | proponuję paragraf 9. - Stowarzyszenie jest ogranizacją anarchistyczną nieposiadającą lidera, przywódcy, tudzież innej władzy.
10 - warunkiem przyłączenia się do STowarzyszenie jest opanowanie w stopniu zadowalającym umiejętności pisania nic niewnoszących postów
10.1 - umiejętność ta nie jest weryfikowana, z racji paragrafu 9.
kto napisze 11?  |