Troche o ciebie..
Author | Message |
---|---|
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | ![]() ![]() ![]() |
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | oł !!! dajmy może jaszcze wzmianke o Green Day, żeby nam się tu jacyś "niewierni" nie dołączyli ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | Quote szanuje? :> Quote a jest? ![]() Quote 5 i 6 taka sama? Quote moze lepiej demokracja...? Quote a moze jednak lepiej powolac cos co by sprawdzalo? Quote i tak tu na razie zadnego nie ma a niektorzy sa spoko... a moze my wszystkie bedziemy tworzyc zarzad glowny i jak ktos nowy bedzie chcial dolaczyc to bedzie musial do nas i my decydujemy czy jego posty sa wystarczajaco nic niewnoszace? ![]() |
alexxx King For A Couple Of Days ![]() Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | no to ogłośmy sie zarządem póki jeszcze nikt nam sie nie napatolił buhehe |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | to kto sie wpisuje do zarzadu?? 1.Eliseth ![]() |
LittleSister Falling In Love With The Board ![]() Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | wiecie co, zacytuję wam (niedokładnie bo z pamięci, ale zawsze) Pratchetta. "(...) i z całą pewnością nie miały żadnych przywódczyń. Babcia W. była najbardziej szanowaną ze wszystkich przywódczyń, których nie miały". tak mi to tu pasuje ![]() ja też mogę być w zarządzie ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | No to w takim razie "Zarząd" anarchistycznego Stowarzyszenia Miłośników Nic Niewnoszących Postów będzie składał się z wszystkich podmiotów, które złożą wpis na liście zamieszczonej na stronie polskiego forum GSB do piątku 6 maja bieżącego roku do godziny 24.00. Po tej godzinie lista zostanie zamknięta bez możliwości odwołania się (czytałam dziś Regulamin Sejmu, więc to takie skrzywienie ![]() ![]() Ja wpisuję się pierwsza ![]() Marta Wodzikowska Załącznik: Członkinię Eliseth uznaje się za zwolnioną z obowiązku złożenia ww. podpisu i automatycznie wpisuje się na tę listę ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Sass: dziękuję bardzo :] |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Po zapoznaniu się z Waszymi uwagami dokonałam porawek naszego statutu, a właściwei jego rozdziału pierwszego ![]() Statut Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Miłośników Nic Niewnoszących Postów ![]() Rozdział I Status prawny, nazwa § 1 Nazwa Stowarzyszenia brzmi: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Miłośników Nic Niewnoszących Postów. W dalszych postanowieniach statutu zwane będzie Stowarzyszeniem. § 2 Stowarzyszenie jest zawiązane na czas nieograniczony. Ogólnopolskie Stowarzyszenie Miłośników Nic Niewnoszących Postów działa na mocy ustawy z dnia 7 kwietnia 1989 r. Prawo o stowarzyszeniach (Dz. U. Nr 20, poz. 104, z późniejszymi zmianami) oraz niniejszego statutu. § 3 Stowarzyszenie jest apolitycznym, dobrowolnym, samorządowym i trwałym zrzeszeniem o celach niezarobkowych. Szanuje indywidualne prawo do własnych przekonań i poglądów. ![]() § 4 Stowarzyszenie posiada osobowość prawną i jego nazwa jest prawnie zastrzeżona. (a jak ![]() § 5 Stowarzyszenie ma prawo używania pieczęci i odznak zgodnie z obowiązującymi przepisami. Wzór pieczęci ustalają przepisy innej uchwały. § 6 Stowarzyszenie może działać na terenie innych państw z poszanowaniem tamtejszego prawa. ![]() § 7 Stowarzyszenie może należeć do innych krajowych i międzynarodowych organizacji o podobnych celach. § 8 Stowarzyszenie jest ogranizacją anarchistyczną nie posiadającą lidera, przywódcy, tudzież innych organów, które mogłyby przyczynić się do oganiczeń praw zawartych w paragrafie trzecim zdanie drugie. |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | mam dziś wenę, więc zabrałam się do rozdziału II ![]() Rozdział II Siedziba i teren działania § 9 Stowarzyszenie nie posiada oficjalnej siedziby. Za siedzibę Stowarzyszenia uzanaje się miejsca zamieszkania osób-członków Zarządu, którego skład utalony jest innymi przepisami. ![]() § 10 Terenem działania Stowarzyszenia jest każdy obszar, na którym przebywają osoby-członkowie Zarządu Stowarzyszenia oraz inne osoby, które przyłączyły się do Stowarzyszenia po upływie terminu ustalonego innymi przepisami, zamieszczonymi na polskim forum GSB. |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Rozdział III Cele i sposoby działania § 11 Celem Stowarzyszenia jest w szczególności: 1)pomaganie członkom w realizowaniu się w rolach społecznych, (nie wiem jak, ale fajnie brzmi ![]() 2)rozwój świadomości społecznej, .... dopisujcie Wasze cele ![]() § 12 Stowarzyszenie realizuje swoje cele poprzez: 1)doradztwo, 2) tworzenie niec nie wnoszących, bezsensownych postów 3)prowadzenie działalności informacyjnej 4)prowadzenie badań ![]() 5)organizowanie spotkań koleżeńskich, ![]() 6) prowadzenie kursów piasania postów, o których mowa w paragrafie dwunastym, liczba druga ...; dopisujcie Wasze sposoby realizacjie cełow ![]() Wszystkie zostaną uwzględnione w kolejnej aktualizacji statutu ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | kurde tworzymy historie <ociera łze wzruszenia> Quote kto ma talent plastyczny? Quote to mi siem podoba ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Eliseth: no ba ![]() ![]() ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | co bysmy bez ciebie zrobili Extraordinary_Tunia... :* |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Eliseth: oj nie wiem nie wiem ![]() |
LittleSister Falling In Love With The Board ![]() Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | ja też chcę do zarządu, ja też, ja teeeeeż ![]() Tunia, zostań naszym sekretarzem a przy tym reprezentantem i osobowością prawną ![]() ![]() ja mam jeszcze jeden cel do naszej listy: kreować pozytywny wizerunek naszej narodowości jako ludzi bezpośrednich i obdarzonych inteligentnym poczuciem humoru <rotfl> wśród innych polskojęzycznych fanów GD |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | LittleSister: Ależ oczywiście, że trafisz do Zarządu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eliseth Addict ![]() Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | Extraodrinary_Tunia: mozesz jeszcze raz? ale powoli i po polskiemu... takie male glupie dzieci jak ja nie rozumieja ![]() Extraordinary_Tunia: jak wyzej.... |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Eliseth: osobowość prawną można uzyskać tylko wtedy, gdy prawo o tym wyraźnie mówi, czyli kiedy jest o tym jakiś akt; trzeba robić wszystko zgodnie z ustawą; taka jednostka może robić wszystko, co jej się podoba - zawierać umowy itd. byle tylko zgodnie z prawem ![]() Ale może nie zagłębiajmy się w te prawne zawiłości ![]() ![]() Btw. Przed chwilką dosłownie ma MTV był GD ![]() |
LittleSister Falling In Love With The Board ![]() Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | coś ciekawego w tej australii? co to w ogóle było? i kluczowe pytanie: KIEDY POWTÓRKA? ![]() |
Options
Go back to top
Go back to top