7.06.2005
Author | Message |
---|---|
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | no to tak oficjalnie, bo pewnie niektore lulac ida juz bo jutro rano wstaja.......................ZYCZE SWIETNEJ ZABAWY NA KONCERCIE I OBY KAZDEJ Z NAS UDAŁO SIE ZAŁAPAC NA AUTOGRAF ![]() ![]() |
lidocaine Falling In Love With The Board ![]() Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | nie dziękuje i życze tego samego a nawet wiecej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Oł madasz fakasz ;P ja chyba sie nie zdaze dopchac bo musze na rano zdazyc wrocic ale bede walczyc ![]() ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | LittleSister: o 6:01 ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | THE DAY HAS COME......GREEN DAY!!!!!! |
fermented salmonella Geek ![]() Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | ja jeszcze w domciu, za poltorej godziny mam autobus... a gotowa jestem juz od 9 ;] ciuchy zmienialam chyba z 5 razy.. jenyyyyyy ja nie moge sie doczekac!!! |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bylo jedne z najpiekniejszych przezyc mojego zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koncert byl niesamowity!!!!!!!! napisze cos bardziej konkretnego jak sie troche uspokoje.....wiec moze w przyszlym roku ![]() ![]() Lista: american idiot JOS holiday we are the waiting st.jimmy hitchin' a ride longview basket case maria brainstew jaded minority she WMUWSE BOBD time of your life co jeszcze????? na razie tyle pamietam. czy ktos potrafi to ulozyc w kolejnosc?? JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Ja tez chcę jeszcze raz - żeby tak móc cofnąć czas!!!!!!!!!!! To było cudowne, przepiękne, urzekające, zabawne (ahahahahah, ziękuję, Tre wyrzucający pałeczki w najmniej oczekiwanym momencie >trzmałam jego pałeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
greenfanka Geek ![]() Age: - Gender: - Posts: 151 | Niech wszyscy napisza swoje przezycia z koncertu ... wszystko ze szczegolami ... jestem bardzo ciekawa ![]() ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | ja mam kilka zdjec z przemyconego aparatu(niezbyt dobra ostrosc) ale malo bo mnie w polowie koncertu zlapali i zabrali aparat ![]() ja tez prosze o zdjecia jak ktos jeszcze ma ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | widzialam goly tylek billie'ego!!!!!! (jak kazdy na koncercie ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | porandojin: a ja kurczę akurat wtedy musiałam śledzić Mike'a albo wpatrywać się jakTre wyżywa się na swoich drumsach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | aha!!!! przypomniało mi się cuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | porandojin: ojej!! ja bylam dosc blisko jego....tylka ![]() niestety wydarzylo sie to juz po konwiskacie aparatu ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | Extraordinary_Tunia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | porandojin: a to w takim razie to było to!!! ahaaaaaaaaa Bo właśnie słyszałam, że ktoś coś krzyknął, ale ja byłam trochę od niego w bok i nie zrozumiłam ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Jeszcze coś mi się przypomniało ![]() ![]() ![]() ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | Extraordinary_Tunia: no to bylysmy dosc blisko siebie ![]() |
Tunia Basket Case ![]() Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | porandojin: a gdzie stałaś (skakałaś ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | po lewej stronie...czasami w centrum...ale lewa strona byla kul bo billie i mike podchodzili tam czesto i byli blisko mnie ![]() |
porandojin King For A Couple Of Days ![]() Age: - Gender: - Posts: 2264 | NA ONECIE SA ZDJECIA Z KONCERTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://muzyka.onet.pl/mr,19901,0,7,galeria.html |
Options
Go back to top
Go back to top