Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 06:54am porandojin:po lewej stronie...czasami w centrum...ale lewa strona byla kul bo billie i mike podchodzili tam czesto i byli blisko mnie  a ty??
w centrum labo po prawej, ale też blisko
Jupi zdjęcia na Onecie  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:00am porandojin:
american idiot
JOS
holiday
we are the waiting
st.jimmy
hitchin' a ride
longview
basket case
maria
brainstew
jaded
minority
she
WMUWSE
BOBD
time of your life
co jeszcze????? na razie tyle pamietam. czy ktos potrafi to ulozyc w kolejnosc??
JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zacytuje siebie......czy to wszystkie piosenki jakie grali, czy tez cos mi umcknelo?? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 07:07am porandojin:porandojin:
american idiot
JOS
holiday
we are the waiting
st.jimmy
hitchin' a ride
longview
basket case
maria
brainstew
jaded
minority
she
WMUWSE
BOBD
time of your life
co jeszcze????? na razie tyle pamietam. czy ktos potrafi to ulozyc w kolejnosc??
JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zacytuje siebie......czy to wszystkie piosenki jakie grali, czy tez cos mi umcknelo??
we are the champions  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:11am jak moglam zapomniec we are the champions?!?!?!?!?!?!?!?
dzieki tunia  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 07:23am porandojin:jak moglam zapomniec we are the champions?!?!?!?!?!?!?!?
dzieki tunia 
to było najlepsze We Are The Champions w historii!!  Green Day'owi chyba się podobało, że wszyscy z nimi śpiewali (nie tylko We Are The Champions  )  . Do tej pory jeszcze pobolewa mnie gardo, a o zakwasach w udach i łydkach już nie wspomnę  . |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:27am mnie ramiona najbardziej bola...nic rekoma ruszyc nie moge - to przez to ze caly czas trzymalam je w gorze....i stopy bola od skakania 
mysle ze chlopakom naprawde podobala sie publicznosc, billie nie reaguje tak na wszystkich koncertach (a troche ich mam)....i szybko do nas wroca  *dreaming*..........JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda ze wyjechali tak szybko i nie wyszli do ludzikow czekajacych na dworze i w zimnie.....nastepnym razem  *still dreaming* |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:31am We are the champions rlz!!!!!!!!!! 
ale publicznosc jednak nie znala tekstow piosenek....i wogole malo osob bylo.....ale wlasnie dlatego bylo kul....bylo tak........."kameralnie"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 07:31am porandojin:mnie ramiona najbardziej bola...nic rekoma ruszyc nie moge - to przez to ze caly czas trzymalam je w gorze....i stopy bola od skakania 
mysle ze chlopakom naprawde podobala sie publicznosc, billie nie reaguje tak na wszystkich koncertach (a troche ich mam)....i szybko do nas wroca  *dreaming*..........JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda ze wyjechali tak szybko i nie wyszli do ludzikow czekajacych na dworze i w zimnie.....nastepnym razem  *still dreaming*
mnie ramiona bolą tylko wtedy, kiedy chcę je podnieść  A powracając do Billiego tez odniosłam takie wrażenie - wyszli szybciej, grali dłuuugo, BJ się z nami droczył  (patrz plumkanie  ), echh Ja chcę ich znowu  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:39am a jak "nie podobalo" mu sie ze tak "cicho" krzyczymy  .....i kiedy byl taki "obrazony" .............on to wie jak postepowac z widownia  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 07:42am nie bez kozery znalazł się przecież w rankingiu na najlepszych showmenów  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:43am super tez ze tre wyszedl do widowni  ....szkoda tylko ze nie podszedl do lewej strony  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 07:44am porandojin:We are the champions rlz!!!!!!!!!! 
ale publicznosc jednak nie znala tekstow piosenek....i wogole malo osob bylo.....ale wlasnie dlatego bylo kul....bylo tak........."kameralnie" 
większość z tych, którzy stali obok mnie znało texty  Ja darłam się jak szalona  (Ale nic typu Billie I love u  ) Przez dłuższy czas nie mogłam uwierzyć, że widzę "bogów" z bliska  !! |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 07:49am tam gdzie ja bylam to niewielu znalo teksty.....ja tez sie darlam jak moglam (chcialam chyba zrekompensowac fakt ze lewa strona nie znala tekstow  )
a jak billie poruszal bioderkami jak podchodzil do lewej strony  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 07:57am tego akurat nie widziałm, bo oczy miałam wlepione w Mike'a  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 08:05am ja niestety mike'a mialam daleko  ale cale sczczescie podszedl do nas pare razy....za to billie nas bardzo rozpieszczal po lewej stronie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 08:07am |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 08:10am szkoda ze tre czesciej sie nie wychylał zza perkusji.....mogl zaspiewac ktoras ze swoich piosenek  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 08:10am |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 9th, 2005 at 08:12am żeby tak cofnąć czas....  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 08:14am brat jeszcze mowil ze widzial jak po 2 czy 3 piosence billie zaczal sprawdzac cos po prawej stronie...tzn mowil cos do mikrofonu i sluchal prawej strony i po chwili popatrzyl sie przed siebie i wskazal reka na prawa strone.....brat mowi ze chodzilo o to ze prawa strona byla za cicho i kazal ja podglosic.... |