Author | Message |
---|
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 9th, 2005 at 11:46am little sister a ty z gdyni jestes?? |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 9th, 2005 at 11:59am mieszkam pol godziny od gdyni, ale i tak spedzam tu wiekszosc czasu  a w uchu w ogole mam wtyki  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 10th, 2005 at 12:24pm ok, odzdzieliłam dyskusję o gdyńskim heinekenie od tematu o katowickim green day'u  (heh, jednak jakiś porządek musi być  ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 10th, 2005 at 12:41pm o kurde... no to mamy moderatora.....  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 10th, 2005 at 12:46pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 10th, 2005 at 12:47pm Little Sister tylko bez gwaltownych zmian zaraz na poczatek!! ja to bede przezywac.... i male zmiany musze odchorowac
 |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 10th, 2005 at 03:03pm tak trzymać Little Siostrzyczko  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 04:55pm Extraordinary_Tunia:porandojin:porandojin:
american idiot
JOS
holiday
we are the waiting
st.jimmy
hitchin' a ride
longview
basket case
maria
brainstew
jaded
minority
she
WMUWSE
BOBD
time of your life
co jeszcze????? na razie tyle pamietam. czy ktos potrafi to ulozyc w kolejnosc??
JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zacytuje siebie......czy to wszystkie piosenki jakie grali, czy tez cos mi umcknelo??
we are the champions 
Shout chyba też było (?)  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 10th, 2005 at 05:10pm Extraordinary_Tunia:Extraordinary_Tunia:porandojin:porandojin:
american idiot
JOS
holiday
we are the waiting
st.jimmy
hitchin' a ride
longview
basket case
maria
brainstew
jaded
minority
she
WMUWSE
BOBD
time of your life
co jeszcze????? na razie tyle pamietam. czy ktos potrafi to ulozyc w kolejnosc??
JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zacytuje siebie......czy to wszystkie piosenki jakie grali, czy tez cos mi umcknelo??
we are the champions 
Shout chyba też było (?) 
kawalek shouta i poczatek blitzkrieg bop 
i jeszcze KING FOR A DAY (kiedy billie pokazal swoj bialutki tylek  ) JAK JA MOGŁAM O TYM ZAPOMNIEC!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!??!?!?!?! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 05:13pm porandojin:Extraordinary_Tunia:Extraordinary_Tunia:porandojin:porandojin:
american idiot
JOS
holiday
we are the waiting
st.jimmy
hitchin' a ride
longview
basket case
maria
brainstew
jaded
minority
she
WMUWSE
BOBD
time of your life
we are the champions 
Shout chyba też było (?) 
i jeszcze KING FOR A DAY (kiedy billie pokazal swoj bialutki tylek  ) JAK JA MOGŁAM O TYM ZAPOMNIEC!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!??!?!?!?!
spokojnie - tez mam zapłon  - po 3 dniach mi się przypomniałao  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 05:15pm porandojin:Extraordinary_Tunia:Extraordinary_Tunia:porandojin:porandojin:
american idiot
JOS
holiday
we are the waiting
st.jimmy
hitchin' a ride
longview
basket case
maria
brainstew
jaded
minority
she
WMUWSE
BOBD
time of your life
we are the champions 
Shout chyba też było (?) 
i jeszcze KING FOR A DAY (kiedy billie pokazal swoj bialutki tylek  ) JAK JA MOGŁAM O TYM ZAPOMNIEC!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!??!?!?!?!
spokojnie - tez mam zapłon  - po 3 dniach mi się przypomniałao  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 10th, 2005 at 05:17pm ja sie boje ze zaczne juz powoli zapominac szczegoly  ......mam nadzieje ze ktos to uwiecznil na kamerce...chociazby jedna piosenke!! jak ktoras dorwie sie do jakiegos nagrania to prosze o zamieszczenie go na naszym forum  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 05:22pm eee ja tam myślę, że dopiero zaczniemy sobie przypominać  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 10th, 2005 at 05:31pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 05:37pm zacznijmy wznosić modły!!!!!!!!!  Paryż trochę daleko, ale co im szkodzi  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | June 10th, 2005 at 05:57pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 06:08pm a kto nie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 10th, 2005 at 07:26pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 11th, 2005 at 04:51am ale wiecie co - mam nadzieję oczywiście że przyjadą jak najszybciej, ale na tyle późno, żebym zdążyła odbudować moje finanse - poważnie naruszone po tym wyjeździe  chociaż - e tam, nawet gdyby przyjechali za miesiąc, to pewnie zadłużyłąbym się u wszystkich których znam a i tak bym pojechała  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 11th, 2005 at 04:54am ja najpierw musze posplacac dlugi bo mi wiecej nie pozycza  tak za pol roku by mogli przyjechac  |