Author | Message |
---|
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| November 9th, 2005 at 03:04pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:TPgreendaygirl:ljudi aj mi napravite neku sliku gdje se Mike Dirnt guzi jer je najzgodniji u GD.i neka pise "wanna touch?".
Nemam takvu sliku, al možda netko ima...
nemam ni ja, pronađi sliku pa ti napravim...
Mike nije slut ko' Billie |
TPgreendaygirl Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: - Posts: 15 | November 9th, 2005 at 03:06pm mislim da sam vidjela u mike dirnt icons gdje se guzi!ma najvaznije da se naguzio...jako je lijep... |
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | November 9th, 2005 at 03:06pm *Am I Just Paranoid?*:princessinaleatherthang:gd-obsessed:TPgreendaygirl:ljudi aj mi napravite neku sliku gdje se Mike Dirnt guzi jer je najzgodniji u GD.i neka pise "wanna touch?".
Mike nije slut ko' Billie
ma reci ti kaj hoćeš, meni je Billie i slut i bitch... |
| November 9th, 2005 at 03:11pm princessinaleatherthang:*Am I Just Paranoid?*:princessinaleatherthang:gd-obsessed:TPgreendaygirl:ljudi aj mi napravite neku sliku gdje se Mike Dirnt guzi jer je najzgodniji u GD.i neka pise "wanna touch?".
ma reci ti kaj hoćeš, meni je Billie i slut i bitch...
SLUT!
|
Age: - Gender: - Posts: 15 | November 9th, 2005 at 03:11pm billie ima slatku facu ja tako mislim jer licim na njega a prije sam imala komplexe zbog izgleda!
imamo zube,oci,usta,nos iste
Mike je samo BOLJE NAGUZEN od Billieja...
jel'da da sam bila budala(mislim i sad sam,ali...) |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | November 9th, 2005 at 03:12pm *Am I Just Paranoid?*:princessinaleatherthang:*Am I Just Paranoid?*:princessinaleatherthang:gd-obsessed:TPgreendaygirl:ljudi aj mi napravite neku sliku gdje se Mike Dirnt guzi jer je najzgodniji u GD.i neka pise "wanna touch?".
ma reci ti kaj hoćeš, meni je Billie i slut i bitch...
SLUT!
to je naravno točno, al za mene je i sexy bitch, šta ja tu mogu... |
Age: - Gender: - Posts: 15 | November 9th, 2005 at 03:12pm opa,samo da jos imam i dupe ko BJA! |
| November 9th, 2005 at 06:07pm TPgreendaygirl:billie ima slatku facu ja tako mislim jer licim na njega a prije sam imala komplexe zbog izgleda!
imamo zube,oci,usta,nos iste
Mike je samo BOLJE NAGUZEN od Billieja...
jel'da da sam bila budala(mislim i sad sam,ali...)
*cough*nije*cough* |
Josipa Admin
| November 10th, 2005 at 09:51am TPgreendaygirl: KOGA JOS IMA OVDJE?
Mene?
Dobrodosla |
Lunchbox King For A Couple Of Days
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 19th, 2005 at 06:22am S obzirom na to da ella oće da ovu koristimo onda nek bude sticki tak da se odmah vidi jer ju je inače teško nać |
| November 19th, 2005 at 06:23am Lunchbox:S obzirom na to da ella oće da ovu koristimo onda nek bude sticki tak da se odmah vidi jer ju je inače teško nać
hvala. |
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 19th, 2005 at 06:24am *Am I Just Paranoid?*:Lunchbox:S obzirom na to da ella oće da ovu koristimo onda nek bude sticki tak da se odmah vidi jer ju je inače teško nać
hvala.
nije bad moram i ja nečime opravdati to kaj sam mod |
| November 19th, 2005 at 06:25am Svi se ljute što sam zaključala onu temu. Da je do mene zaključala bih i ovu drugu, jer već imamo "novi članovi" ali eto... |
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 19th, 2005 at 06:27am *Am I Just Paranoid?*:Svi se ljute što sam zaključala onu temu. Da je do mene zaključala bih i ovu drugu, jer već imamo "novi članovi" ali eto...
koju drugu? Ja ne vidim drugu |
| November 19th, 2005 at 06:29am http://www.geekstinkbreath.net/board/viewtopic.php?t=33350 |
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 19th, 2005 at 06:31am |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | December 11th, 2005 at 02:54pm pa...kolko nas sad na hrv forumu uopće ima sve skupa? |
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 11th, 2005 at 03:15pm princessinaleatherthang:pa...kolko nas sad na hrv forumu uopće ima sve skupa?
prebroji ak ti se da |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | December 11th, 2005 at 03:23pm Lunchbox:princessinaleatherthang:pa...kolko nas sad na hrv forumu uopće ima sve skupa?
prebroji ak ti se da neda mi se, zato i pitam |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| December 13th, 2005 at 08:56am princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:pa...kolko nas sad na hrv forumu uopće ima sve skupa?
prebroji ak ti se da neda mi se, zato i pitam
hm...ti,am I just paranoid,Lunchbox,gd-obsessed,fico,ja i... |