Author | Message |
---|
bi_bu_ra Rotting On Here
| February 3rd, 2006 at 02:41pm Welcome! |
gd-obsessed Jackass
Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | February 3rd, 2006 at 05:33pm longview_zg:Oj ljudi...drago mi je
ja sam Tomislav
zivim u zagrebu
imam svaki ikad spot od grindeja...osim last ride in...aako vam treba...našemo se i sve to...
illegal
WELCOME:..još jedan dečko, fićo i oleg niste više sami (ok, dujo je faca, njemu ne treba društvo )
A godine, škola, kvart... ne znam bilo što... say sth more!!! |
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 3rd, 2006 at 05:44pm gd-obsessed:longview_zg:Oj ljudi...drago mi je
ja sam Tomislav
zivim u zagrebu
imam svaki ikad spot od grindeja...osim last ride in...aako vam treba...našemo se i sve to...
illegal
WELCOME:..još jedan dečko, fićo i oleg niste više sami (ok, dujo je faca, njemu ne treba društvo )
A godine, škola, kvart... ne znam bilo što... say sth more!!!
sixteen, konchar, gajnice, sviram green day covere, sutra imam koncert u bivšoj osnovnoj školi pred 700 ljudi...sviramo 2000 miles away, waiting i holiday...imam billievski glas...kaj još....? |
gd-obsessed Jackass
Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | February 3rd, 2006 at 05:53pm longview_zg:gd-obsessed:longview_zg:Oj ljudi...drago mi je
ja sam Tomislav
zivim u zagrebu
illegal
sixteen, konchar, gajnice, sviram green day covere, sutra imam koncert u bivšoj osnovnoj školi pred 700 ljudi...sviramo 2000 miles away, waiting i holiday...imam billievski glas...kaj još....?
nice... mogu i ja doć na taj koncert, please.... ?????????????
|
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 3rd, 2006 at 05:55pm gd-obsessed:longview_zg:gd-obsessed:longview_zg:Oj ljudi...drago mi je
ja sam Tomislav
zivim u zagrebu
illegal
sixteen, konchar, gajnice, sviram green day covere, sutra imam koncert u bivšoj osnovnoj školi pred 700 ljudi...sviramo 2000 miles away, waiting i holiday...imam billievski glas...kaj još....?
nice... mogu i ja doć na taj koncert, please.... ?????????????
piše na vratima
samo pohađaoci osnovne škole i njihovi roditelji...
e sad...ako si mama...onda ok...
a i da smiju svi...nebi nastupali jer je strah u pitanju |
gd-obsessed Jackass
Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | February 3rd, 2006 at 05:57pm |
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 3rd, 2006 at 06:06pm apdejto sam profajl |
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 4th, 2006 at 07:40am tomek welcome |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| February 4th, 2006 at 01:23pm Tomek:apdejto sam profajl
kako to pišeš |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 4th, 2006 at 01:25pm Cut[e]:Tomek:apdejto sam profajl
kako to pišeš da inaf of ovakvog šrajbanja ...
edit: i ja updateala... |
Lunchbox King For A Couple Of Days
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | February 4th, 2006 at 05:55pm Cut[e]:Tomek:apdejto sam profajl
kako to pišeš
po Vuku Karađiću
welcome by the way |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 5th, 2006 at 09:16am w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e:ej bok! ja sam iz zagreba i imam 15 god. slušam green day otkad sam čula basket case i nisam mogla tu pjesmu izbacit iz glave!! njihove pjesme su SVE presavršene!!
zašto nisi češće tu?
Tomek:Oj ljudi...illegal
oi |
Fico. King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | February 24th, 2006 at 02:50pm jessy, cut[e], Lunch, princesss, obsessed, Tomek, ja, bittersweet, nekad je bia manarchy, isto tako Spin x, w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e*, private_suicide
Zast mi se cini da dugo nitko novi nije dosao?
sram me bilo, zaboravio sam different perspective i cristie.
Cure, oprostite |
Dujo Admin
Age: 41 Gender: Male Posts: 3057 | February 24th, 2006 at 02:53pm fico2:jessy, cut[e], Lunch, princesss, obsessed, Tomek, ja, bittersweet, nekad je bia manarchy, isto tako Spin x, w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e*, private_suicide
Trebamo pisati Briljanteenu da nas stavi za sajt tjedna ako to još postoji.. |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| February 24th, 2006 at 03:37pm Dujo:fico2:jessy, cut[e], Lunch, princesss, obsessed, Tomek, ja, bittersweet, nekad je bia manarchy, isto tako Spin x, w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e*, private_suicide
Trebamo pisati Briljanteenu da nas stavi za sajt tjedna ako to još postoji..
mislim da toga još ima! there˙s hope |
Fico. King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | February 24th, 2006 at 03:39pm ne gledam pa ne znam, osim ako jos ima onih demobendova, onda cu ponovno pocet gledat |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| February 24th, 2006 at 04:14pm fico2:ne gledam pa ne znam, osim ako jos ima onih demobendova, onda cu ponovno pocet gledat
valjda |
Sneki Falling In Love With The Board
| March 13th, 2006 at 02:55pm Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste? |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | March 13th, 2006 at 02:58pm sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste? ooooooo
welcome
i oi oi oi! |
Sneki Falling In Love With The Board
| March 13th, 2006 at 03:55pm princesss:sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste? ooooooo
welcome
i oi oi oi! hvala za oi oi |