Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 11th, 2006 at 03:48pm princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum
Uvijek zaboravim.
Možda zato što je ušao u veliku krizu i postao dosadan...???
čini vam se ljudi...tu se posta svake prjestupne kaj to nije megaextrazanimljivo? (i imate sarkastičnog moderatora) i nimalo umišljenog
ma ne...ja sam jedna very very skromna osoba...mogli bi se ugledat malo na mene
(zezam se ) |
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | January 12th, 2006 at 02:20pm Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum
Uvijek zaboravim.
čini vam se ljudi...tu se posta svake prjestupne kaj to nije megaextrazanimljivo? (i imate sarkastičnog moderatora) i nimalo umišljenog
ma ne...ja sam jedna very very skromna osoba...mogli bi se ugledat malo na mene
(zezam se )
|
Oleg Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: - Posts: 73 | January 16th, 2006 at 04:39pm Jeli se ja smijem pojavljivati vise na ovom forumu?
Imam takav feeling da su sve zenske s ovog naseg foruma tu ljute na mene lol
Kad se ulogiram na MSN nema vise nikoga... vjerojatno su me svi blockali lol..ili sta vec
Petra, poslao sam ti ja davno ispriku za one SMS-ove..al ocito da mi ne vjerujes kad nisi poslala Reply...
Ostale cure sto su mi prevodile ono za sajt, vidio sam da ste odustale, al to sam i pretpostavljao jer znam da su ono ipak strucni tekstovi..
Takodjer, Duju nisam vidio od 10. mjeseca... Jednostavno nestao..vidim ga ponekad tu na forumu, ali na MSN-u nikad (doduse nisam precesto u onom msn-u gdje mi je on na listi, al svejedno mislim da bi se ponekad mogao pojaviti)... i tako to...
Nadam de da cemo uspjet opet stanje vratit na staro..vidim da ima tu cak i novih clanova.. bas fino
Eto toliko za sada.
Pozdrav
Igor. |
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 16th, 2006 at 06:35pm Oleg:Jeli se ja smijem pojavljivati vise na ovom forumu?
Imam takav feeling da su sve zenske s ovog naseg foruma tu ljute na mene lol
Kad se ulogiram na MSN nema vise nikoga... vjerojatno su me svi blockali lol..ili sta vec
Petra, poslao sam ti ja davno ispriku za one SMS-ove..al ocito da mi ne vjerujes kad nisi poslala Reply...
Ostale cure sto su mi prevodile ono za sajt, vidio sam da ste odustale, al to sam i pretpostavljao jer znam da su ono ipak strucni tekstovi..
Takodjer, Duju nisam vidio od 10. mjeseca... Jednostavno nestao..vidim ga ponekad tu na forumu, ali na MSN-u nikad (doduse nisam precesto u onom msn-u gdje mi je on na listi, al svejedno mislim da bi se ponekad mogao pojaviti)... i tako to...
Nadam de da cemo uspjet opet stanje vratit na staro..vidim da ima tu cak i novih clanova.. bas fino
Eto toliko za sada.
Pozdrav
Igor.
ma blockala sam te još prije a i tak si reko da nemaš cajta
poslala bi ti reply al sam brijala da ga nebuš ni čito jer te nikad nema tu......ma ja ti se odavno ne ljutim
ustvari skoro sam zaboravila na tebe slobodno dođi na forum kad god hoćeš fališ nam *hugs you*
by the way deblockala sam te |
Oleg Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: - Posts: 73 | January 17th, 2006 at 03:50am Ok, thx.. navratit cu kad budem imao vremena.. |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| January 17th, 2006 at 06:00am Ja sam promijenila msn... |
| January 17th, 2006 at 06:01am Lunchbox:gd-obsessed:Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum
Uvijek zaboravim.
čini vam se ljudi...tu se posta svake prjestupne kaj to nije megaextrazanimljivo? (i imate sarkastičnog moderatora)
Dva |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | January 17th, 2006 at 08:33am Cut[e]:Lunchbox:gd-obsessed:Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum
Uvijek zaboravim.
čini vam se ljudi...tu se posta svake prjestupne kaj to nije megaextrazanimljivo? (i imate sarkastičnog moderatora)
Dva ponavljam, i ova moderatorica nimalo umišljena... |
w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: - Posts: 12 | January 27th, 2006 at 04:18am ej bok! ja sam iz zagreba i imam 15 god. slušam green day otkad sam čula basket case i nisam mogla tu pjesmu izbacit iz glave!! njihove pjesme su SVE presavršene!! |
Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 27th, 2006 at 10:54am welcome |
| January 27th, 2006 at 12:11pm Dolaze. Dolaze!
YAY!
|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| January 27th, 2006 at 01:39pm w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e:ej bok! ja sam iz zagreba i imam 15 god. slušam green day otkad sam čula basket case i nisam mogla tu pjesmu izbacit iz glave!! njihove pjesme su SVE presavršene!!
novi.i to iz zg!!! welcome |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | January 27th, 2006 at 01:43pm napokon neko nov....
DOBRODOŠLA |
bi_bu_ra Rotting On Here
| February 1st, 2006 at 01:21pm Dobrodošla. |
Josipa Admin
| February 1st, 2006 at 01:34pm Cut[e]:Dolaze. Dolaze!
Others. X] Nekoga ce ovo nasmijat. |
w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: - Posts: 12 | February 2nd, 2006 at 11:13am THANKS |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 2nd, 2006 at 02:47pm w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e:THANKS bi mogla malo upotpunit svoj profil tak da znamo malo više o tebi... |
Josipa Admin
| February 2nd, 2006 at 05:38pm princesss:w*h*a*t*s*e*r*n*a*m*e:THANKS bi mogla malo upotpunit svoj profil tak da znamo malo više o tebi... Žena je tek dosla, give her a time |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 3rd, 2006 at 10:14am ^^ ok, samo kažem |
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 3rd, 2006 at 02:17pm Oj ljudi...drago mi je
ja sam Tomislav
zivim u zagrebu
imam svaki ikad spot od grindeja...osim last ride in...aako vam treba...našemo se i sve to...
illegal |