Author | Message |
---|
Diana Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 38 | December 23rd, 2005 at 01:50pm Lunchbox:fico2:Lunchbox:fico2:Diana:fico2:wow, svi smo klinci  da da klinci
al ja barem ne slinim za BJ-em
ni ja ne slinim za bj-om. Ja slinim za nekim drugim...
Za mikeom? oO

zezam se  da da jer mislis na trea! hahahahahahah |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 23rd, 2005 at 03:37pm Diana:Lunchbox:fico2:Lunchbox:fico2:Diana:fico2:wow, svi smo klinci  da da klinci
al ja barem ne slinim za BJ-em
ni ja ne slinim za bj-om. Ja slinim za nekim drugim...
Za mikeom? oO

zezam se  da da jer mislis na trea! hahahahahahah
bi da mi jedan drugi bubnjar nije very very zakon  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | December 24th, 2005 at 07:26am dobrodošli svi novi članovi koji ste se ovih dana tu javili a ja nisam odgovorila pa vam sad dajem dobrodošlicu!
welcome  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | January 3rd, 2006 at 12:29pm evo mene : )
iz slovenije...je še kašen tle ? 
drugače pa...hrvaško ne znam dosti...če začnem se boste lahko samo smijali 
lepo se mejte.. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 3rd, 2006 at 01:54pm ~ Christie ~:evo mene : )
lepo se mejte..
ja, ma dost folka iz slovenije  Svizec, Bullet in Skatepunk so iz slovenije (mogoče še nekdo ampak sem verjetno pozabila  ). Saj, lahko probaš na hrvaščini pisati, če narediš kakšne napake ne bomo se smijali
upam da se boš lepo mela na forumu 
Lep pozdravček
 |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | January 3rd, 2006 at 02:23pm ja sej skatepunk sm že spoznala 
ja znam njoj ona je ova tu zraven tamo..ankaran 
uglaunem smo že komunicirale 
čprou skoraj mam rajši angleški forum, da se še kej naučim  ma sej so mi smeh tej amerikanci  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | January 3rd, 2006 at 02:48pm ~ Christie ~:evo mene : )
lepo se mejte..
pozdrav i dobrodošla  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | January 3rd, 2006 at 02:58pm hvala i tebi  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | January 3rd, 2006 at 03:00pm ~ Christie ~:hvala i tebi  pa dakle, možeš malo opisat od kad slušaš gd, i te stvari vezane za upoznavanje s nama lol |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | January 3rd, 2006 at 03:45pm ja ja...možem slovenački ?  D
lol
poslušam jih odkar sm kupla AI (septembra 04)...čprou sm "vedla" za njih prej ker jih je moj brat poslušat...ampak takrat sm itak sovražla use kar je blo njemu dobro..tko da...no uglaunem..mam še doma booklet od dookia njegov...kje je cd...boo 
no sm kupla cd, čprou sm izbirala med the best of korn in njimi, ma sm raje uzela greenčote : P
pol pač tko...si pobrala discography z neta  (če to vidi gdo..ajoj)
ful so mi ušeč stari cdji...
(če ma gdo Boring days in paradise bi mi lahko poslau ?? meni noče pobirat...hvala  )
drugače pa sm se zaljubla ne, tkoj...:>
in mam na računalniku slik ko govna...če kdo rabi naj reče...sej bom jih dala kdaj gor...al pa na kašen photobucket...no...še kej ? ammm...ma 14 let, tina...tko no...sej lahko še drugo vidite u profilu : ) |
Diana Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 38 | January 3rd, 2006 at 05:33pm ~ Christie ~:evo mene : )
lepo se mejte..
dobro dosla! ja skoro nis ne razumijem slovenski  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 3rd, 2006 at 06:27pm ~ Christie ~:ja ja...možem slovenački ?  D
lol
poslušam jih odkar sm kupla AI (septembra 04)...čprou sm "vedla" za njih prej ker jih je moj brat poslušat...ampak takrat sm itak sovražla use kar je blo njemu dobro..tko da...no uglaunem..mam še doma booklet od dookia njegov...kje je cd...boo 
no sm kupla cd, čprou sm izbirala med the best of korn in njimi, ma sm raje uzela greenčote : P
pol pač tko...si pobrala discography z neta  (če to vidi gdo..ajoj)
ful so mi ušeč stari cdji...
(če ma gdo Boring days in paradise bi mi lahko poslau ?? meni noče pobirat...hvala  )
drugače pa sm se zaljubla ne, tkoj...:>
in mam na računalniku slik ko govna...če kdo rabi naj reče...sej bom jih dala kdaj gor...al pa na kašen photobucket...no...še kej ? ammm...ma 14 let, tina...tko no...sej lahko še drugo vidite u profilu : )
ja, jst tut sem že prej vedla za green day ampak sem jih počela poslušat ko je AI izašeu
drgače so mi res bolši stariji cdji kr mi je AI dost spran....preveč folka nori za AI tko da mi se mogoče zdi prekomercijalan za GD
jst sem tut imela dost slikica ampak so se zbrisale sa starog računalnika....mogoče bojo trebale mojoj frendici pa te bom vprašala
aja, še ena stvar.....imeli smo eno temo (morm še provjerit ali sploh še vedno obstaja) ki je bla RJAČNIK (slovar) tko da če ti neki ni jasn iz hrvaščine (ili obrnuto...ak nekom nije nekaj jasno iz slovenskog) le vprašajte in vsako vprašanje bo dobilo odgovor
in sorry kaj ne postam preveč ampak nism še tolk online.....fajn se mejte vsi skup |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 4th, 2006 at 02:37pm ~ Christie ~:evo mene : )
lepo se mejte..
hello,hello! dobrodošla!  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | January 4th, 2006 at 03:05pm hvala svima  |
bi_bu_ra Rotting On Here
| January 8th, 2006 at 08:38am Svizec? 1. čujem za njega..  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 8th, 2006 at 11:40am SkatePunk:Svizec? 1. čujem za njega.. 
on je postau 2-3 posta...tuki je biu kr sem mu jst povedala da ni dost folka tuki (ko je ovaj del biu novi) ampak zdaj ne posta več.  |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| January 10th, 2006 at 04:46am Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum 
Uvijek zaboravim. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 10th, 2006 at 06:50pm Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum 
Uvijek zaboravim.
Možda zato što je ušao u veliku krizu i postao dosadan...???  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 10th, 2006 at 07:18pm gd-obsessed:Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum 
Uvijek zaboravim.
Možda zato što je ušao u veliku krizu i postao dosadan...??? 
čini vam se ljudi...tu se posta svake prjestupne kaj to nije megaextrazanimljivo?  (i imate sarkastičnog moderatora) |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | January 11th, 2006 at 12:41pm Lunchbox:gd-obsessed:Cut[e]:Ne znam zasto ne dolazim u ovaj forum 
Uvijek zaboravim.
Možda zato što je ušao u veliku krizu i postao dosadan...??? 
čini vam se ljudi...tu se posta svake prjestupne kaj to nije megaextrazanimljivo?  (i imate sarkastičnog moderatora) i nimalo umišljenog  |