Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | March 13th, 2006 at 04:04pm sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste?
welcome
@princess: ti pankrte slušaš ili?  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 13th, 2006 at 04:09pm Lunchbox:sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste?
welcome
@princess: ti pankrte slušaš ili?  yup ono punk ne da slušam...nego SLUŠAM! pa kak to nisi znala lol |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | March 14th, 2006 at 09:35am princesss:Lunchbox:sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste?
welcome
@princess: ti pankrte slušaš ili?  yup ono punk ne da slušam...nego SLUŠAM! pa kak to nisi znala lol
ma ne XD looooooooooool, ima baš jedan bend iz slovenije koji se zval pankrti i imali su stvar koja se zvala oj oj oj XD |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | March 14th, 2006 at 10:02am Lunchbox:princesss:Lunchbox:sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste?
welcome
@princess: ti pankrte slušaš ili?  yup ono punk ne da slušam...nego SLUŠAM! pa kak to nisi znala lol
ma ne XD looooooooooool, ima baš jedan bend iz slovenije koji se zval pankrti i imali su stvar koja se zvala oj oj oj XD
ni i jedna pesem od sex pistolsou ova ? al sam nešto zarila XD
drugače pa welcome sneki! js sm tudi iz kopra : ) |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | March 14th, 2006 at 10:05am ~ Christie ~:Lunchbox:princesss:Lunchbox:sneki:Evo mene ja sam nova.. Sestra sam od Different Perspective. Ona mi je priporučila ovu stranicu! Nadam da se razumemo iako ja ne pričam baš dobro hrvatski zato što sam iz Slovenije! i kako ste?
welcome
ma ne XD looooooooooool, ima baš jedan bend iz slovenije koji se zval pankrti i imali su stvar koja se zvala oj oj oj XD
ni i jedna pesem od sex pistolsou ova ? al sam nešto zarila XD
drugače pa welcome sneki! js sm tudi iz kopra : )
ne vem ampak sm ziher da je pankrti tut majo O_o |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 14th, 2006 at 02:00pm |
SpinX Geek
 Age: - Gender: - Posts: 137 | March 16th, 2006 at 10:29am Brijem bradu,brkove da ličim na pankrte...
Balkan |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | March 17th, 2006 at 04:41pm welcome |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 18th, 2006 at 09:13am Bittersweet:welcome kog ti to pozdravljaš? |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 18th, 2006 at 03:12pm princesss:Bittersweet:welcome kog ti to pozdravljaš? ko to zna?? ma ona ti je cudna!!!  |
 | March 18th, 2006 at 04:42pm The daughter of rage:princesss:Bittersweet:welcome kog ti to pozdravljaš? ko to zna?? ma ona ti je cudna!!! 
pa sneki.malo sam zakasnila,neću ispast bezobrazna |
bi_bu_ra Rotting On Here
| March 18th, 2006 at 06:37pm The daughter of rage:princesss:Bittersweet:welcome kog ti to pozdravljaš? ko to zna?? ma ona ti je cudna!!! 
Jel se vi The daughter of rage i Bittersweet znate da se tolko psujete?  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 19th, 2006 at 05:15am Different Perspective:The daughter of rage:princesss:Bittersweet:welcome kog ti to pozdravljaš? ko to zna?? ma ona ti je cudna!!! 
Jel se vi The daughter of rage i Bittersweet znate da se tolko psujete?  aha shes 1 of my best friends  so we can do that  (and im a retard sooo....  )  |
bi_bu_ra Rotting On Here
| March 19th, 2006 at 05:22am The daughter of rage:Different Perspective:The daughter of rage:princesss:Bittersweet:welcome kog ti to pozdravljaš? ko to zna?? ma ona ti je cudna!!! 
Jel se vi The daughter of rage i Bittersweet znate da se tolko psujete?  aha shes 1 of my best friends  so we can do that  (and im a retard sooo....  ) 
Aaaa sorry nisam znala  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 19th, 2006 at 05:33am |
 | March 19th, 2006 at 07:19am The daughter of rage:
idem s njom u školi.hvala bogu ne u isti razred tak da me smije vrijeđat |
Josipa Admin
| March 19th, 2006 at 12:09pm A ovo je ipak thread za dobrodoslicu novim clanovima pa.. Plus, nemojte se uopce vrijeđat. Nije zdravo  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 20th, 2006 at 07:39am Josipa:A ovo je ipak thread za dobrodoslicu novim clanovima pa.. Plus, nemojte se uopce vrijeđat. Nije zdravo  nije zdravo??? come on!!! to mi je nekakav hobi  al ne svadam se sam s bitter(nemrem stalno sam s njom ipak mi je ona girlfriend  )neg sa svima...That keeps me alive!!!! |
julija Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 1 | May 12th, 2006 at 09:33am pozdrav svima, ime mi je julija, iz karlovca sam, i  gd fan sam  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | May 12th, 2006 at 10:56am welcome  |