Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 12th, 2006 at 06:53am Bittersweet:jel netko od vas vidjel cd od networka za kupit? O.o
e viš ti to...ja uopće ne! al mislim da nit nemreš nać kod nas... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | March 12th, 2006 at 03:47pm princesss:Bittersweet:jel netko od vas vidjel cd od networka za kupit? O.o
e viš ti to...ja uopće ne! al mislim da nit nemreš nać kod nas...
vjeroatno.čula sam da su imali 2-3 spota.niš kod nas nisam vidla |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 13th, 2006 at 02:18pm Bittersweet:princesss:Bittersweet:jel netko od vas vidjel cd od networka za kupit? O.o
vjeroatno.čula sam da su imali 2-3 spota.niš kod nas nisam vidla nit ja iako mam dva spota...i to jedva našla...al album ono naći nećeš uopće..moje pesimističko mišljenje  |
 | March 14th, 2006 at 06:00am princesss:Bittersweet:princesss:Bittersweet:jel netko od vas vidjel cd od networka za kupit? O.o
vjeroatno.čula sam da su imali 2-3 spota.niš kod nas nisam vidla nit ja iako mam dva spota...i to jedva našla...al album ono naći nećeš uopće..moje pesimističko mišljenje 
di si ih našla? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 14th, 2006 at 08:03am Bittersweet:princesss:Bittersweet:princesss:Bittersweet:jel netko od vas vidjel cd od networka za kupit? O.o
vjeroatno.čula sam da su imali 2-3 spota.niš kod nas nisam vidla nit ja iako mam dva spota...i to jedva našla...al album ono naći nećeš uopće..moje pesimističko mišljenje 
di si ih našla? e da me ubiješ ne znam.. ali mislim da sam pitala na video sekciji pa je neko uploadao i onda sam skinula..probaj i ti pitat na toj temi
my apologizes for not helping you wery well |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 15th, 2006 at 06:17am people imam pitanje, kak da promjenim nick??? |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | March 15th, 2006 at 06:26am pitaj princesss, ona je prije bila princessinaleatherthang |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 15th, 2006 at 06:28am pa princess kak da promjenim nick???? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 15th, 2006 at 07:37am jessythegreendaybabe:pa princess kak da promjenim nick???? princesss je sad tri s lool
i odeš gore na vrh stranice i klikneš profile i tam ti se pojavi u prvom redu nick koji sam promjeniš i klikneš submit i to ti je to..barem meni |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| March 15th, 2006 at 03:44pm |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 16th, 2006 at 07:19am Tnx princesss!!!!  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | March 16th, 2006 at 10:44am The daughter of rage&:Tnx princesss!!!!   no prob
i tnx to kjuti  |
 | March 17th, 2006 at 06:51am princesss:Bittersweet:princesss:Bittersweet:princesss:Bittersweet:jel netko od vas vidjel cd od networka za kupit? O.o
di si ih našla? e da me ubiješ ne znam.. ali mislim da sam pitala na video sekciji pa je neko uploadao i onda sam skinula..probaj i ti pitat na toj temi
my apologizes for not helping you wery well
no problemo tnx!potražit ću |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 18th, 2006 at 05:24am zakaj je nisam znamla za ovo locked???e i jos jedno glupo pitanje, kak da dobijem nove smajlije??? |
Josipa Admin
| March 18th, 2006 at 02:39pm The daughter of rage:zakaj je nisam znamla za ovo locked???e i jos jedno glupo pitanje, kak da dobijem nove smajlije??? Nove smajlije? Mislis one koji vec nisu na sajtu? Mozes jednostavno googlat i nac neke official smiley siteove, kopiras image location i pejstas ga ode  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 18th, 2006 at 03:11pm Josipa:The daughter of rage:zakaj je nisam znamla za ovo locked???e i jos jedno glupo pitanje, kak da dobijem nove smajlije??? Nove smajlije? Mislis one koji vec nisu na sajtu? Mozes jednostavno googlat i nac neke official smiley siteove, kopiras image location i pejstas ga ode  ok tnx  dont h8 me cause im stupid.. |
bi_bu_ra Rotting On Here
| March 18th, 2006 at 03:21pm Pitanje: ŠTO SVI NA TOM FORUMU PRIČAJU ENGLESKI?  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 18th, 2006 at 03:25pm Different Perspective:Pitanje: ŠTO SVI NA TOM FORUMU PRIČAJU ENGLESKI?  gle ja ti pricam cronglish... a za druge neznam |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | March 18th, 2006 at 03:26pm zakaj je "nisam znamla za ovo" locked????????????? |
bi_bu_ra Rotting On Here
| March 18th, 2006 at 03:30pm The daughter of rage:zakaj je "nisam znamla za ovo" locked?????????????
Zato jer postoji Novi Članovi thread i može da tamo piše da nije znala za hr gsb, i otkud je.. |