Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 19th, 2005 at 04:44pm Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:jedno pitanje: prije pet min vidla sam da je na našem forumu bio netko pod imenom leto, dal je vama taj član poznat? jer meni ne...
jap ja sam joj dala link...al ne visi tu preveč zato kaj ne razme hrvatski...(jedino ak ju ja natjeram da pročita nekaj) super, reci joj nek nam se javi...
rekla sam joj da posta al je preveč zbunjena z hrvatskim...a još slovenski nije dobro naučila 
od kud je? |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 19th, 2005 at 04:45pm princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:jedno pitanje: prije pet min vidla sam da je na našem forumu bio netko pod imenom leto, dal je vama taj član poznat? jer meni ne...
jap ja sam joj dala link...al ne visi tu preveč zato kaj ne razme hrvatski...(jedino ak ju ja natjeram da pročita nekaj) super, reci joj nek nam se javi...
rekla sam joj da posta al je preveč zbunjena z hrvatskim...a još slovenski nije dobro naučila 
od kud je?
iz berlina  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 19th, 2005 at 04:45pm Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:jedno pitanje: prije pet min vidla sam da je na našem forumu bio netko pod imenom leto, dal je vama taj član poznat? jer meni ne...
od kud je?
iz berlina 
fakat? kad si ju upoznala i kak? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 19th, 2005 at 04:48pm princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:jedno pitanje: prije pet min vidla sam da je na našem forumu bio netko pod imenom leto, dal je vama taj član poznat? jer meni ne...
od kud je?
iz berlina 
fakat? kad si ju upoznala i kak?
s foruma od siddharte, još davno...jer je imala zakon avatar s boštjanom  al face to face bumo sljedeće godine kad dođe u sloveniju  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 19th, 2005 at 05:57pm princessinaleatherthang:princessinaleatherthang:ja imam pitanje: kak su lunchbox, oleg i am i just paranoid postali moderatori, kak ste ih izabrali?
može odgovor josipa??  |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 19th, 2005 at 06:04pm moze jedno glupo pitanje: Kaj znaci ovo gore Users browsing this forum? Jesu to oni ljudi koji su sad upravo na njemu? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 19th, 2005 at 06:05pm fico2:moze jedno glupo pitanje: Kaj znaci ovo gore Users browsing this forum? Jesu to oni ljudi koji su sad upravo na njemu?
da |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 19th, 2005 at 06:05pm princessinaleatherthang:fico2:moze jedno glupo pitanje: Kaj znaci ovo gore Users browsing this forum? Jesu to oni ljudi koji su sad upravo na njemu?
da
hvala |
Josipa Admin
| November 20th, 2005 at 12:37pm princessinaleatherthang:princessinaleatherthang:ja imam pitanje: kak su lunchbox, oleg i am i just paranoid postali moderatori, kak ste ih izabrali?
može odgovor josipa?? 
Bili su jedini Hrvati tu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 23rd, 2005 at 02:21pm a kad bu točno novi gsb? |
Josipa Admin
| November 24th, 2005 at 10:28am princessinaleatherthang:a kad bu točno novi gsb? Jos malo. Mislim da je to pitanje postavljeno 4792744798478297497412984794791 puta  |
manarchy Geek
 Age: - Gender: - Posts: 231 | December 7th, 2005 at 02:25pm Ljudi zakaj vi svi mislite da je green day punk???? e, oni su mi fakat the best, al kak morete misliti da su punkeri?????!!!! Pa Billie zvuči skoro ko Shitney, i ak su njihove nove pjesme punk e onda stvarno!!!!!!!!!!! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | December 7th, 2005 at 02:48pm manarchy:Ljudi zakaj vi svi mislite da je green day punk???? e, oni su mi fakat the best, al kak morete misliti da su punkeri?????!!!! Pa Billie zvuči skoro ko Shitney, i ak su njihove nove pjesme punk e onda stvarno!!!!!!!!!!! 
ja ne mislim da su gd punk al ih slušam. i ne kužim ak ih ti tu pljuješ zašto si se uopće potrudio/la pronaći ovu stranicu, registrirati se i to pisati?  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | December 7th, 2005 at 02:52pm princessinaleatherthang:manarchy:Ljudi zakaj vi svi mislite da je green day punk???? e, oni su mi fakat the best, al kak morete misliti da su punkeri?????!!!! Pa Billie zvuči skoro ko Shitney, i ak su njihove nove pjesme punk e onda stvarno!!!!!!!!!!! 
ja ne mislim da su gd punk al ih slušam. i ne kužim ak ih ti tu pljuješ zašto si se uopće potrudio/la pronaći ovu stranicu, registrirati se i to pisati? 
pa uopce ih ne pljuje nego samo (koliko vidim) dijeli tvoje misljenje da gd nije punk..... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | December 7th, 2005 at 02:55pm fico2:princessinaleatherthang:manarchy:Ljudi zakaj vi svi mislite da je green day punk???? e, oni su mi fakat the best, al kak morete misliti da su punkeri?????!!!! Pa Billie zvuči skoro ko Shitney, i ak su njihove nove pjesme punk e onda stvarno!!!!!!!!!!! 
ja ne mislim da su gd punk al ih slušam. i ne kužim ak ih ti tu pljuješ zašto si se uopće potrudio/la pronaći ovu stranicu, registrirati se i to pisati? 
pa uopce ih ne pljuje nego samo (koliko vidim) dijeli tvoje misljenje da gd nije punk..... al zakaj prvi post odmah napada nas da govorimo da su punk... ja to nisam ni rekla da jesu... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 7th, 2005 at 03:07pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 7th, 2005 at 03:55pm oj, ne se svađat odmah  možda se taj newbie krivo izrazil/a |
manarchy Geek
 Age: - Gender: - Posts: 231 | December 8th, 2005 at 12:44pm pa dajte ljudi fakat, pa kaj je vama pa billie ima skoro isti "glasić" ko i shitney!!!!!!!! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | December 8th, 2005 at 01:14pm manarchy:pa dajte ljudi fakat, pa kaj je vama pa billie ima skoro isti "glasić" ko i shitney!!!!!!!! zašto se uopće javljaš tu ak ne slušaš gd?  |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| December 8th, 2005 at 06:13pm Define "Shitney"
Thought so... |