Author | Message |
---|
Josipa Admin
| February 15th, 2006 at 11:34am private suicide:Bittersweet:Imam jedno pitanjce.
na kojem albumu je D.U.I.? zato kaj sam ja dobila orginalni Shenanigans i u onom kao popisu pjesama d.u.i je "posprejan"(naslovnica) i na cd ga nema tak da sam čist confused?
DUI je još uvijek neobjavljena pjesma, zaprave je bila napisana za Nimrod, ali očito nisu bili toliko ludi da ju zapravo stave na njega  . Kada su objavljivali Shenanigans DUI je trabala ić na taj album, pošto je to kompilacija B-sideova, unreleased pjesama itd, ali su se valjda predomislili (odtuda ona fora sa presprejavanjem)
prema tome, na nijednom.
Yep, DUI je objavljen na japanskoj verziji Shanenigansa  Ozbiljno, dostupan je samo na japanskom trzistu. |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| February 15th, 2006 at 01:22pm Posla sam to reci ali nisam bila sigurna...  |
Josipa Admin
| February 15th, 2006 at 01:29pm Cut[e]:Posla sam to reci ali nisam bila sigurna...  I read your mind, le ladeh  |
| February 15th, 2006 at 01:30pm Josipa:Cut[e]:Posla sam to reci ali nisam bila sigurna...  I read your mind, le ladeh 
naravno.  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | February 15th, 2006 at 04:36pm Josipa:private suicide:Bittersweet:Imam jedno pitanjce.
na kojem albumu je D.U.I.? zato kaj sam ja dobila orginalni Shenanigans i u onom kao popisu pjesama d.u.i je "posprejan"(naslovnica) i na cd ga nema tak da sam čist confused?
DUI je još uvijek neobjavljena pjesma, zaprave je bila napisana za Nimrod, ali očito nisu bili toliko ludi da ju zapravo stave na njega  . Kada su objavljivali Shenanigans DUI je trabala ić na taj album, pošto je to kompilacija B-sideova, unreleased pjesama itd, ali su se valjda predomislili (odtuda ona fora sa presprejavanjem)
prema tome, na nijednom.
Yep, DUI je objavljen na japanskoj verziji Shanenigansa  Ozbiljno, dostupan je samo na japanskom trzistu.
sam kod japanezera...ok |
private suicide Geek
 Age: - Gender: - Posts: 136 | February 16th, 2006 at 03:53pm Josipa:private suicide:Bittersweet:Imam jedno pitanjce.
prema tome, na nijednom.
Yep, DUI je objavljen na japanskoj verziji Shanenigansa  Ozbiljno, dostupan je samo na japanskom trzistu.
 right back at you
ne, nije objavljen ni na japanskoj verziji:
Shenanigans
14 tracks 34 minutes
Reprise Records #WPCR-11233
Japan import
Comes with a sticker of the cover and a booklet with the lyrics
Does not contain the song DUI
01 Suffocate
02 Desensitized
03 You Lied
04 Outsider
05 Don't Want To Fall In Love
06 Espionage
07 I Want To Be On TV
08 Scumbag
09 Tired Of Waiting For You
10 Sick
11 Rotting
12 Do Da Da
13 On The Wagon
14 Ha Ha You'Re Dead
ništa od DUIa, nice try |
Arctic Monkey_ Geek
 Age: 35 Gender: Male Posts: 297 | February 16th, 2006 at 04:12pm ne, izašo je kod japanaca |
private suicide Geek
 Age: - Gender: - Posts: 136 | February 16th, 2006 at 04:52pm neznam, dokaz? mislim jel ti možda posjeduješ japansku verziju? ja znam da sam na puno stranica vidila da DUI nije bila ojavljena na japanskoj verziji, sorry if i'm wrong
"The song DUI, by Tre Cool was supposed to appear on Shenanigans. The track was scratched, and was said to be planned to be released only on the Japanese verison of Shenanigans. The Japanese verison was released, minus DUI."
ali ugl čemu rasprava, DUI možeš skinut sa svake druge stranice
edit: sada sam našla da je bila originalno objavljena na greenday.com |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | February 17th, 2006 at 08:13am  ko da bitne rasprave oko dui-a... |
 | February 18th, 2006 at 01:08pm nemojte mi se pofajtat samo sam pitala |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | February 18th, 2006 at 01:34pm DUI,DUI an evil song  dont mind me i'm just disturbed lol  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | February 18th, 2006 at 02:39pm Bittersweet:nemojte mi se pofajtat samo sam pitala
i započela revoluciju  |
private suicide Geek
 Age: - Gender: - Posts: 136 | February 18th, 2006 at 03:14pm princesss:Bittersweet:nemojte mi se pofajtat samo sam pitala
i započela revoluciju 
sorry sorry, peace ok?
haha ja se volim svađat u slobodno vrijeme  |
 | February 18th, 2006 at 04:49pm princesss:Bittersweet:nemojte mi se pofajtat samo sam pitala
i započela revoluciju 
ah to mi je životna želja |
private suicide Geek
 Age: - Gender: - Posts: 136 | February 18th, 2006 at 06:17pm kada smo već kod shenanigansa ja imam jedno sitanje: jel ko ima Shenanigans čiji cover izgleda ovako?
ja imam taj cd ali moj ima normalan omot i nikada ni nisam vidila ovakav u dućanu. jel ovo s nekog uvoza, izvoza ili sl. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | February 19th, 2006 at 02:20am private suicide:kada smo već kod shenanigansa ja imam jedno sitanje: jel ko ima Shenanigans čiji cover izgleda ovako?
ja imam taj cd ali moj ima normalan omot i nikada ni nisam vidila ovakav u dućanu. jel ovo s nekog uvoza, izvoza ili sl. ja nemam taj cd..  (((((( |
 | February 19th, 2006 at 02:56pm private suicide:kada smo već kod shenanigansa ja imam jedno sitanje: jel ko ima Shenanigans čiji cover izgleda ovako?
ja imam taj cd ali moj ima normalan omot i nikada ni nisam vidila ovakav u dućanu. jel ovo s nekog uvoza, izvoza ili sl.
ja nemam takav |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | February 23rd, 2006 at 09:35am moze pitanje? kaj ide poslje idiot? i kolko moras imat postova da postanes neko drugi? |
Dujo Admin
 Age: 41 Gender: Male Posts: 3057 | February 23rd, 2006 at 09:54am jessythegreendaybabe:moze pitanje? kaj ide poslje idiot? i kolko moras imat postova da postanes neko drugi?
http://www.geekstinkbreath.net/board/viewtopic.php?t=24704 |
| February 23rd, 2006 at 11:22am Dujo:jessythegreendaybabe:moze pitanje? kaj ide poslje idiot? i kolko moras imat postova da postanes neko drugi?
http://www.geekstinkbreath.net/board/viewtopic.php?t=24704
A tako, znači ipak se dolazi...  |