Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | May 28th, 2006 at 06:54pm evo jedno pitanjce za vas koji niste iz zagreba 
zakaj se za zagrepčance veli da su purgeri? nikad mi nije baš bilo jasno kaj to znači  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| May 28th, 2006 at 07:00pm ja sam iz zg,ali da ti odg.
to ti dolazi od rijeci burger koja na njemackom znaci gradjanin....to se u medjuvremenu malo iskrivilo u izgovoru  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | May 29th, 2006 at 07:36am ~*WhatsmynamE*~:ja sam iz zg,ali da ti odg.
to ti dolazi od rijeci burger koja na njemackom znaci gradjanin....to se u medjuvremenu malo iskrivilo u izgovoru 
imala sam neki feeling da dolazi od toga al to me asociralo na hamburgere  zato mi i nije bilo jasno XD
fala na odgovoru  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | May 29th, 2006 at 08:49am ljudi jel ima netko za preporučit neki oi punk bend? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | May 29th, 2006 at 09:01am kaj ti znači oi?  |
| May 29th, 2006 at 12:19pm Lunchbox:~*WhatsmynamE*~:ja sam iz zg,ali da ti odg.
to ti dolazi od rijeci burger koja na njemackom znaci gradjanin....to se u medjuvremenu malo iskrivilo u izgovoru 
imala sam neki feeling da dolazi od toga al to me asociralo na hamburgere  zato mi i nije bilo jasno XD
fala na odgovoru 
ma uvijek  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | May 29th, 2006 at 02:23pm Bittersweet:ljudi jel ima netko za preporučit neki oi punk bend?
the 4skins, skrewdriver, the business, cockney rejects, abrasive wheels, pa čak i exploited (Ovo ti ja ne preporučam jer ih nisam slušala pa ne znam kakvi su, ali sam čula za njih...)
@ Lunch- oi punk ti je zapravo streetpunk, koji je za ujedinjenje mladih poput punkera,skinsa. Smatra ih se rasistima iako nisu (Screwdriver je)... to je kolko ja znam iako bi trebala pitati nekog iskusnijeg  |
 | May 29th, 2006 at 03:24pm gd-obsessed:Bittersweet:ljudi jel ima netko za preporučit neki oi punk bend?
the 4skins, skrewdriver, the business, cockney rejects, abrasive wheels, pa čak i exploited (Ovo ti ja ne preporučam jer ih nisam slušala pa ne znam kakvi su, ali sam čula za njih...)
@ Lunch- oi punk ti je zapravo streetpunk, koji je za ujedinjenje mladih poput punkera,skinsa. Smatra ih se rasistima iako nisu (Screwdriver je)... to je kolko ja znam iako bi trebala pitati nekog iskusnijeg 
ma znala sam ja kaj je oi punk,pa me zanimalo kak to zvuči jer si želim poslušat neki bend,ja sam prije straight punk,al inače tnx obssesed |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | May 29th, 2006 at 04:45pm Bittersweet:gd-obsessed:Bittersweet:ljudi jel ima netko za preporučit neki oi punk bend?
@ Lunch- oi punk ti je zapravo streetpunk, koji je za ujedinjenje mladih poput punkera,skinsa. Smatra ih se rasistima iako nisu (Screwdriver je)... to je kolko ja znam iako bi trebala pitati nekog iskusnijeg 
ma znala sam ja kaj je oi punk,pa me zanimalo kak to zvuči jer si želim poslušat neki bend,ja sam prije straight punk,al inače tnx obssesed
ma ja sam napisala Lunch kaj je oi!punk jer je ona pitala
ja se ne svrstavam u neku određenu podvrstu punka, slušam sve što mi se sviđa i nisam samo usmjerena na punk, a ako ćemo baš o punku meni se sviđa old-school punk
 |
| May 29th, 2006 at 05:03pm meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se...  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | May 30th, 2006 at 08:46am ~*WhatsmynamE*~:meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se... 
hm...pa valjda začetnici punka, ne???  |
 | May 30th, 2006 at 04:11pm gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se... 
hm...pa valjda začetnici punka, ne??? 
old-school punk je zakon |
| May 30th, 2006 at 04:17pm Bittersweet:gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se... 
old-school punk je zakon
mislila sam na bendove....  |
 | May 30th, 2006 at 04:26pm ~*WhatsmynamE*~:Bittersweet:gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se... 
old-school punk je zakon
mislila sam na bendove.... 
okej sad sam zbunjena,al nema veze.jel slušaš ti old-school punk? |
| May 30th, 2006 at 04:43pm Bittersweet:~*WhatsmynamE*~:Bittersweet:gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se... 
old-school punk je zakon
okej sad sam zbunjena,al nema veze.jel slušaš ti old-school punk?
samo neke bendove...najcesce Black Flag, Dead Kennedys, Misfitse, Kraut i tako te neke....mada i njih sve rjedje slusam...ne znam zasto...  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | May 30th, 2006 at 05:05pm ~*WhatsmynamE*~:Bittersweet:~*WhatsmynamE*~:Bittersweet:gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:meni isto,ali ovisi sto ti smatras old school punkom....danas sam puno stvari cula o tome i iznenadila se... 
old-school punk je zakon
okej sad sam zbunjena,al nema veze.jel slušaš ti old-school punk?
samo neke bendove...najcesce Black Flag, Dead Kennedys, Misfitse, Kraut i tako te neke....mada i njih sve rjedje slusam...ne znam zasto... 
meni baš misfitsi nisu old school...  pa to je noviji punk... i ja sam sad zbunjena...a i dead kennedys su skroz promjenili punk... ne znam više ništa...ajde nam objasni onda kaj je old school....bitte |
| May 31st, 2006 at 03:17pm da,fakat sve ovisi o gledistu...ma nema veze...
hvala
ma njemack...ide mi na zivce...raska mi je iz njme i samo to i pricamo non-stop...  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | May 31st, 2006 at 03:56pm ~*WhatsmynamE*~:da,fakat sve ovisi o gledistu...ma nema veze...
hvala
ma njemack...ide mi na zivce...raska mi je iz njme i samo to i pricamo non-stop... 
a jadna...
vidim da nas Josipa ne doživljava... pa ponavljam zamolbu za Josipu: ajde nam ti malo objasni što je točno old-school punk (ako znaš, a mislim da znaš)... please, jesam bila bar malo blizu???  |
Josipa Admin
| June 1st, 2006 at 06:57am gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:da,fakat sve ovisi o gledistu...ma nema veze...
hvala
ma njemack...ide mi na zivce...raska mi je iz njme i samo to i pricamo non-stop... 
a jadna...
vidim da nas Josipa ne doživljava... pa ponavljam zamolbu za Josipu: ajde nam ti malo objasni što je točno old-school punk (ako znaš, a mislim da znaš)... please, jesam bila bar malo blizu???  Ko vas moze ne dozivljavat?
Ako je za virovat jednon teškom punkeru, u old skool punk spadaju bendovi tipa Dickies, Buzzcocks, The Stooges.. Iz toga proizlazi da su to oni pravi bendovi čiji su singlovi izlazili jos na vinilkama  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 1st, 2006 at 08:17am Josipa:gd-obsessed:~*WhatsmynamE*~:da,fakat sve ovisi o gledistu...ma nema veze...
hvala
a jadna...
vidim da nas Josipa ne doživljava... pa ponavljam zamolbu za Josipu: ajde nam ti malo objasni što je točno old-school punk (ako znaš, a mislim da znaš)... please, jesam bila bar malo blizu???  Ko vas moze ne dozivljavat?
Ako je za virovat jednon teškom punkeru, u old skool punk spadaju bendovi tipa Dickies, Buzzcocks, The Stooges.. Iz toga proizlazi da su to oni pravi bendovi čiji su singlovi izlazili jos na vinilkama 
heh...nisam bila baš daleko od istine... bar sam jedan bend pogodila
hvala na odgovoru...  |