Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| July 6th, 2006 at 08:46pm Bittersweet:
ja sam u petom bila zaljubljena u osmaša,koji još nije živio u istom kvartu,kad je otišao zaboravila sam ga,mislim ponekad ga vidim i sjetim se,al kad ode,opet sve zaboravim
Dal ste bili skupa kao par?
Znate šta se još pitam? Dali bi vi bile skupa sa mlađim dečkom.. molim veoma dug i razglabljajuč odgovor! |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 7th, 2006 at 07:40am Sneki:Bittersweet:
ja sam u petom bila zaljubljena u osmaša,koji još nije živio u istom kvartu,kad je otišao zaboravila sam ga,mislim ponekad ga vidim i sjetim se,al kad ode,opet sve zaboravim
Znate šta se još pitam? Dali bi vi bile skupa sa mlađim dečkom.. molim veoma dug i razglabljajuč odgovor! zavisi kolko mladi, i mislim da ne, zato kaj bi to bilo cudno, i ne znam nekak ne, barem ja ne bih (sorry kaj odgovor nije dug i razglabajuć, vjerojatno će ti netko pametniji od lil o'me dat odgovor kakav tražiš)  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 7th, 2006 at 09:25am Devil's lil sister:Sneki:Bittersweet:
Znate šta se još pitam? Dali bi vi bile skupa sa mlađim dečkom.. molim veoma dug i razglabljajuč odgovor! zavisi kolko mladi, i mislim da ne, zato kaj bi to bilo cudno, i ne znam nekak ne, barem ja ne bih (sorry kaj odgovor nije dug i razglabajuć, vjerojatno će ti netko pametniji od lil o'me dat odgovor kakav tražiš) 
ja bih... e sad pitanje je kolko mlađim...  2 godine maximalno...i think ali ne mogu tvrditi, jer ako je dečko mlađi to obično znači i da je djetinjastiji  |
| July 7th, 2006 at 06:15pm gd-obsessed:Devil's lil sister:Sneki:Bittersweet:
Znate šta se još pitam? Dali bi vi bile skupa sa mlađim dečkom.. molim veoma dug i razglabljajuč odgovor! zavisi kolko mladi, i mislim da ne, zato kaj bi to bilo cudno, i ne znam nekak ne, barem ja ne bih (sorry kaj odgovor nije dug i razglabajuć, vjerojatno će ti netko pametniji od lil o'me dat odgovor kakav tražiš) 
ja bih... e sad pitanje je kolko mlađim...  2 godine maximalno...i think ali ne mogu tvrditi, jer ako je dečko mlađi to obično znači i da je djetinjastiji  Ja se dvoumim (joj moja fucked hrvaščina) 3 godine je mlađi.. al nije djetinjast  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| July 7th, 2006 at 06:28pm ovo si dobro rekla na hrvatskom
ak ti se svidja, zasto ne?
ja sam odbila decka jer ja bio mladji...a bio je super...povrijedila sam ga...i sad zalim...JAKO |
| July 7th, 2006 at 06:33pm Bom dala času čas  Joj kako je ta ljubav komplikovana
Gdeeeeeee si Sara ?  |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 8th, 2006 at 08:39am Sneki:Bom dala času čas  Joj kako je ta ljubav komplikovana
Gdeeeeeee si Sara ?  jaaakoo komplicirana  |
| July 8th, 2006 at 08:46am TU SAM SNEKIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj...falili ste mi ljudi.....
btw. Pozdravlja vas Fico!
ljubavni problemi- da imam ih. fuj. |
| July 9th, 2006 at 06:41am Whatsmyname??!:TU SAM SNEKIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj...falili ste mi ljudi.....
btw. Pozdravlja vas Fico!
ljubavni problemi- da imam ih. fuj.
I ja ih imam, bogami..
Reci Fičotu da bo dubu batine res ni trebal it  |
| July 9th, 2006 at 09:58am hehe...a ko ih nema...mrzim ih.....
Reci cu mu....i ja bi ga tukla! |
| July 9th, 2006 at 06:28pm nažalost takav je taj život al svejedno Ficooooo batine stvarno  |
| July 10th, 2006 at 04:30am ...lol...Pozdravlja te....opet...  |
| July 11th, 2006 at 07:23pm Pozdravi ga opet nazad 
I'm feeling lost  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 11th, 2006 at 07:52pm Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD |
| July 12th, 2006 at 09:23am Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba.. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 12th, 2006 at 09:28am Sneki:Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba..
bova ga midve z titovo boigrafijo po glavi XD v bistvu po glavah XD |
| July 12th, 2006 at 09:32am Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba..
bova ga midve z titovo boigrafijo po glavi XD v bistvu po glavah XD Usaka se bo posvetla eni glavi  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 12th, 2006 at 09:35am Sneki:Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba..
bova ga midve z titovo boigrafijo po glavi XD v bistvu po glavah XD Usaka se bo posvetla eni glavi 
XD jaaaaaa...in potem bova vidla katera bo jače tepla XD |
| July 12th, 2006 at 09:57am Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba..
bova ga midve z titovo boigrafijo po glavi XD v bistvu po glavah XD Usaka se bo posvetla eni glavi 
XD jaaaaaa...in potem bova vidla katera bo jače tepla XD Hm, kdo stavi name.. js garant  Js sm jaka ko mačka kad.. kaaa |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 12th, 2006 at 03:59pm Sneki:Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki:Lunchbox:Sneki greva tepst fantje z knigami po glavah XD Ja to je dobra metoda.. danes sm misla mojega bivšega.. grr kakšen je! čista zloba..
XD jaaaaaa...in potem bova vidla katera bo jače tepla XD Hm, kdo stavi name.. js garant  Js sm jaka ko mačka kad.. kaaa
in jst sm weird tko da....  |