Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| October 26th, 2006 at 02:49pm Nema na čemu 
Mislim ja sam to dvaput probala i baš je smešno šta sve sanjaš XD
Nočas sam sanjala da moja sestra peva a mačke me probudile vrištajuči. XD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 26th, 2006 at 03:02pm ja sam sanjala ovog jednog tipa koji ide sa mnom u razred  |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | October 27th, 2006 at 07:10am Anything but ordinary:Sneki:Anything but ordinary:ja ne sanjam
Try this:
http://www.spellsandmagic.com/dreams.html
Tenk ju veri mač Sneki  meni nece otvorit, link mi nije dobar il nes dunno  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 31st, 2006 at 08:32am ne sjećam se točno šta sam sanjala,al imalo je veze s mojom kosom
e da, i usred tog sna s kosom se pojavio novi san u kojem mi je neki tip (kojeg ni ne znam tak dobro) poslao poruku na mobitel  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 6th, 2006 at 04:02pm sanjala sam da je ova moja profa iz biologije premjestila test s ponedjeljka na utorak i rekla da ćemo od sad imat biologiju utorkom a ne ponedjeljkom.
nakon što sam se probudila, odem ja u školu i kažu mi da se mjenja raspored sati. i stvarno je biologija bila premještena, al ne na utorak nego na petak  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 15th, 2006 at 09:15am Mislim da je to bilo prije oko godinu dana, sanjala sam da je Voldemort iz Harryja Pottera pokucao meni na vrata dok sam ja ručala sa svojom familijuom. I tako sam ja ustala da mu otvorim vrata, a on samo uđe i bez pardona sjedne na moje mjesto za stolom i počne jesti MOJ ručak. A ja sam bila stvarno užasno gladna, no bojala sam se išta reći, budući da je on ipak gospodin Voldemort.
A prije par godina je moja frendica sanjala da je mene i nju naša razrednica natjerala da vješamo veš na balkonu od škole. Mislim stvarno. |
| November 15th, 2006 at 10:17am ^ 
mislim ej.. hahahaha to je strašno.. Voldemort ti jede ručak XD |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | November 15th, 2006 at 11:21am Sneki:^ 
mislim ej.. hahahaha to je strašno.. Voldemort ti jede ručak XD
bolje ručak nego doručak....  |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 16th, 2006 at 08:32am Ja sanjala puuunooo cudnih stvari, al najbolje mi je bilo kad sam sanjala da sam postala Mike Dirnt. Sinoc sam sanjala svog bf kak prica na mob, i netko mu je umro, a ja sam trebala odlucit dal ce mu umrijet baka il dida  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 21st, 2006 at 02:45am Ja često sanjam da pogledam na sat i skužim da sam trebala biti u školi prije više od sat vremena. 
Ili ponekad sanjam da dođem u školu i onda skužim da sam zaboravila opremu za tjelesni |
peas lover. King For A Couple Of Days
| November 25th, 2006 at 08:42am Sanjala sam kak se gledam da spavam u svom krevetu. I onda mi dosadi pa se pocnem udarat... A onda se i ja i moj alter ego probudimo. Đizs... Pitam se sto bi Freud rekao... xD |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | November 26th, 2006 at 06:46am Daddy's little dead girl:Sanjala sam kak se gledam da spavam u svom krevetu. I onda mi dosadi pa se pocnem udarat... A onda se i ja i moj alter ego probudimo. Đizs... Pitam se sto bi Freud rekao... xD Da si luda xD |
| November 26th, 2006 at 06:59am [Bittersweet] cant fail:Daddy's little dead girl:Sanjala sam kak se gledam da spavam u svom krevetu. I onda mi dosadi pa se pocnem udarat... A onda se i ja i moj alter ego probudimo. Đizs... Pitam se sto bi Freud rekao... xD Da si luda xD Ne.. On bi reko da previše želiš sex XD garant.. |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 29th, 2006 at 06:55pm sanjala sam da sam bila iza svoje zgrade, da je došel instruktor po mene i odpelal me u Koper  |
| November 30th, 2006 at 08:09am ^ Kod mene  Lepe sanje  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 5th, 2006 at 02:46pm sanjala sam da me sestrična pozvala na rođendan (a njoj je inače rođendan u 8. mjesecu) i da sam bila u sobi u kojoj se odjednom stvorio neki Kinez samoubojica koji se raznio bombom pred mojim očima. onda sam ja otišla na taj rođendan al umjesto u taj neki restoran gdje je rođendan trebo bit, ja sam otišla u kinesku četvrt u kojoj sam našla neku staru Kineskinju koja je počela vikat na mene. ja joj onda rekla za tog Kineza što se raznio i ona se odjednom uplašila i rekla kak je to neki loš znak. onda se opet pojavio taj isti Kinez koji se ubio, i ponovo je umro tako što je nešto palo na njega.
onda sam se probudila  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | December 6th, 2006 at 04:44am Product sanja čudne stvari  |
 | December 6th, 2006 at 05:36am Ja sam sanjala da sam bila s familijom u nekom dućanu i da je počela oluja i neka pijavica i prodavač je reko da zememo nešto i bježimo i ja sam uzela neki časopis zato što je na naslovnici bio Joe Strummer s kaubojskim šeširom. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 6th, 2006 at 04:09pm [Bittersweet] cant fail:Ja sam sanjala da sam bila s familijom u nekom dućanu i da je počela oluja i neka pijavica i prodavač je reko da zememo nešto i bježimo i ja sam uzela neki časopis zato što je na naslovnici bio Joe Strummer s kaubojskim šeširom.
A DI JE MIKICA??? |
 | December 6th, 2006 at 04:29pm Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Ja sam sanjala da sam bila s familijom u nekom dućanu i da je počela oluja i neka pijavica i prodavač je reko da zememo nešto i bježimo i ja sam uzela neki časopis zato što je na naslovnici bio Joe Strummer s kaubojskim šeširom.
A DI JE MIKICA??? Ti ga spašavaj sama. |