Author | Message |
---|
peas lover. King For A Couple Of Days
| May 28th, 2006 at 06:01pm iskusavam te  |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | May 28th, 2006 at 06:03pm nemoj  |
| May 28th, 2006 at 06:04pm e, bas hocu  |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | May 30th, 2006 at 10:33am ok ovo je totalno moj topic!! ja uvijek imam čudne snove, napr. sinoć sam sanjala da sam s frendicom koja ima isto godina ko ja (dakle nije punoljetna) išla u gardaland, i pošto nitko od nas ne zna vozit auto ona je pitala svoju staru da nas odveze, al se njoj nije dalo pa se moja frendica nadurila i ona je vozila auto, i prolazili smo kraj jednog mjesta gdje bi trebala bit neka škola, al tam je bila neka ruševina i ja sam se odjednom našla tam. Morala sam bježat od nekih weird & creepy peeps, onda mi se san promjenio, bila sam na nekom koncertu isto s tom frendicom i vidla sam nekog tipa u publici koji je sviro gitaru koju sam ja htjela (tha best guitar ever) i ja sam otišla do nekog fuul zgodnog tipa i počela kukat kak ja hoću tu gitaru, i onda sam skužila da on nema nogu!!!! I tip mi je reko da to uopće nisu pravi problemi da pogledam njega tak neš, onda sam se ja osjećala fuul crappy i onda sam trebala icć plivat  a ja mrzim ic plivat (otkad treniram plivanje I h8 it) i onda sam pobjegla i probudila sam se.
weird ha? ne vjerujem da će bilotko od vas čitat moj ogromni post, al oh well!! |
bi_bu_ra Rotting On Here
| May 30th, 2006 at 10:48am Ja sam ga pročitala 
Čudni snovi. |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| May 30th, 2006 at 10:51am U zadnje vrijeme previše sanjam. |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | May 30th, 2006 at 10:52am Different Perspective:Ja sam ga pročitala 
Čudni snovi. I'm glad u did, imam hrpu čudnih snova!! jednom sam sanjala da sam se rolala i došo je jedan dečko i ja sam ga lovila (ne znam zašto) i onda sam pala na njega i ubila ga!!! navodno sam mu slomila sve kosti u tijelu i tak ga ubila  i onda je došla hitna i ja sam išla doma, i na putu me napala neka ženska s mačem, al sam joj uspjela pobjec i onda sam se probudila,
again weird  |
bi_bu_ra Rotting On Here
| May 30th, 2006 at 10:57am
A ja sam sanjala da sam bila na nekom zidu nad školskim igralištem, i na igralištu je bio Tre, I ja sam bacala kamenje dole i pogodila njega i mislila sam da sam ga ubila. Bilo mi je tako težko pri srcu. A na kraju mi je neko reko da je 'samo' izgubio vid zbog mene. Još gore.
 |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | May 30th, 2006 at 03:42pm |
Sneki Falling In Love With The Board
| May 31st, 2006 at 03:03pm Different Perspective:Devil's lil sister:Different Perspective:I jedamput sam sanjala, da su bili GD u malom parkiču malo od moje kuče, i Mike je pucao loptu u mene, i to sam mu jako zamerila.  ja mikeu ne bih mogla nista zamjerit!  U snovima je sve moguče
Sneki: 
Verujete u one priče ako sanjaš neznam grozđe da to znači, da čete ič pravit novu frizuru... itd??? |
| May 31st, 2006 at 03:30pm ne vjerujem bas u to...po tome trebala sam umrijet vec jedno 10ak puta!
jos cu malo bit ovdje....sinoc sam sanjala najlonke...puno najlonki, a ja sam bila ispod njih....strasno  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | May 31st, 2006 at 03:32pm sanjala sam da je bila nekakva zavjera u dugavama i da sam pobjegla u neku šumu al da me nisu pustili van iz neke kuće  booolest O_O a popodne se kao oću odmorit kad idem dremat  |
| May 31st, 2006 at 03:34pm |
bi_bu_ra Rotting On Here
| June 1st, 2006 at 09:06am Sneki:Verujete u one priče ako sanjaš neznam grozđe da to znači, da čete ič pravit novu frizuru... itd??? Ja sam sanjala tebe, pa se mi ništa strašno nije dogodilo. 
Mala šala. |
| June 1st, 2006 at 03:51pm Different Perspective:Sneki:Verujete u one priče ako sanjaš neznam grozđe da to znači, da čete ič pravit novu frizuru... itd??? Ja sam sanjala tebe, pa se mi ništa strašno nije dogodilo. 
Mala šala.  : |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 1st, 2006 at 03:59pm Verujete u one priče ako sanjaš neznam grozđe da to znači, da čete ič pravit novu frizuru... itd???[/quote] nop, ja mislim da dok spavas sanjas ono sto ti je u podsvijesti i da ti na taj nacin tvoja posvijest moze nekaj rec, i ak sanjas da netko umire produzis mu zivot, tako bar kazu  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | June 2nd, 2006 at 08:04am [QUOTE="Devilslažem se.
ja tako sanjam nešto što mi je netko spomenio u razgovoru tog dana i onda to ispadne tak blesav san.... |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | June 2nd, 2006 at 08:08am ja stalno sanjam da me nešto napada.
jedne noći sanjala sam da me napadaju vrane ( ko u onom filmu ptice ), noć poslije toga sanjala sam da me neki pas napao a noć poslije toga su me napadali pauci ( u snovima naravno )....
bolesno.... |
| June 2nd, 2006 at 08:08am Ja sanjam da napadam druge ljude magijom!  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 2nd, 2006 at 10:03am Sneki:Ja sanjam da napadam druge ljude magijom! 
ja sam opet sanjala nešto totalno stupid, (niš novo) neću vas opće zamarat pričanjem  |