Author | Message |
---|
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 14th, 2006 at 02:37pm gd-obsessed:Sneki:Postaj slike, da te vidim, ispadaš super na slikama. 
ako je to upučeno meni onda ok.... ali vjerojatno tek sutra jer danas idem van pa baš nemam vremena (btw-još nisam crvena  ) hehehe, ja sam od jucer crvena  |
Sneki Falling In Love With The Board
| June 14th, 2006 at 04:36pm Devil's lil sister:gd-obsessed:Sneki:Postaj slike, da te vidim, ispadaš super na slikama. 
ako je to upučeno meni onda ok.... ali vjerojatno tek sutra jer danas idem van pa baš nemam vremena (btw-još nisam crvena  ) hehehe, ja sam od jucer crvena  Dobro sve sa crvenom kosom,postajte slike! To vam je naređenje..šalim se  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| June 16th, 2006 at 07:45pm danas sam se probudila i razocarala...tako savrsen san...i mjesto i vrijeme i onda hladan tus.budjenje.ljudi moji,that sux! |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | June 17th, 2006 at 03:27am znaš kaj je meni najgorje, kad sanjam da skupljam novce po cesti i onda se probudim O_O |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 17th, 2006 at 09:47am Lunchbox:znaš kaj je meni najgorje, kad sanjam da skupljam novce po cesti i onda se probudim O_O hehe zgodan san lunchy!
ja sam danas sanjala negdje oko 5 razlicitih snova (možda nisam dobro brojala  ) prvi je bio da me jedan tip (bitterina simpa) morao naucit svirat gitaru, pa smo o to razgovarali, onda sam se odjednom nasla na vrhu brda s nekim drugim tipom koji mi je mazio ruku (  ) onda se san promijenio i ja sam plivala u bazenu, pa se opet promijenio pa sam se klizala (proslu noc sam sanjala da se nekak cudno klizem 2) i trenerica se derala na mene , a ja ju nisam slusala i nastavila sam se klizat, onda sam bila u svlacionici i tam sam se zbrukala ispred jednog decka, onda se san opet promijenio, imala sam matisu pa glazbeni, a tam su me mucili, i sad zadnji dio sna- hodala sam po nekoj ulici i po cijeloj ulici su bili mačići veliki oko 5 cm (  ) i ljudi su ih jeli i mene su natjerali da pojedem jednog, a ja nisam htjela, al sam morala i posto ih je bilo puno, stala sam na jednog, i plakala sam jer sam cula kak im pucaju sićušne kosti, dok stojim na jednom a drugog jedem, i kak ih ubijam...
dunno sad ljudi prosudite dal sam ja normalna!? |
| June 17th, 2006 at 02:28pm
a sad si ti misli  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | June 17th, 2006 at 04:08pm sanjala sam da je bilo usred ljeta da je cijelo vrijeme snježilo i padala je kiša,a ja sam bila na moru i bili su ogromni valovi i uglavnom ja sam pitala staru kad će to prestat,a ona je rekla kak ne još uskoro i ja sam se počela zderavat kak je smak svijeta.i bio je,al ja sam se probudila |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 18th, 2006 at 06:12am .....silovanje............
........................ |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 18th, 2006 at 09:31am nesto, cudno i ima veze s nekakvim žetonima, drugo se nis ne sjecam  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | June 21st, 2006 at 07:25am sanjala sam one poljake u kratkim hlačama iz škole O_O sanjala sam da su bili tu u dugavama usred zime u kratkim hlačama i da su se utaborili na livadi XD |
| June 21st, 2006 at 07:32am ^^
jesu barem imali dobre noge
ja sanjah bubamare...i tockice i to je sve cega se sjecam....eh,da i bilo je jako vruce,ali to nije bio san.... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 21st, 2006 at 07:42am noćaš sanjala da moram jako ali jaaaaako na wc a nigdje nemogu.......i probudim se i odjurim tam |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 21st, 2006 at 07:48am ja se vise ne sjecam, al proslu noc, da sam svojoj profi iz frencha, nes skuhala or somethin i onda joj to bacila na facu  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 21st, 2006 at 08:06am Quote
ja sanjah bubamare...i tockice i to je sve cega se sjecam....eh,da i bilo je jako vruce,ali to nije bio san....
ja sma sanjala neki dan ogromnu bubamaru s puno točkica (GMO bubamara) u mojoj kuhinji...i onda me je bilo strah uloviti je pa sam zvala tatu. On ju je primio i bacio kroz prozor, kao nek sretna živi. I jadna je padala i padala i onda je 1 m prije tla poletjela
i know- sikiš |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 21st, 2006 at 08:07am svi neš funny il happy sam ja neš weird |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | June 21st, 2006 at 08:17am Whatsmyname??!:^^
jesu barem imali dobre noge
ja sanjah bubamare...i tockice i to je sve cega se sjecam....eh,da i bilo je jako vruce,ali to nije bio san....
*kašlj* nećemo o tome XD imam svoje razloge  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 21st, 2006 at 08:43am Slomljeno Srce:svi neš funny il happy sam ja neš weird ja isto uglavnom neke weird i besmislene snove, al to onda uglavnom ispadne funny  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | August 4th, 2006 at 03:27pm sanjala sam jednu osobu ( koju, ruku na srce, baš i ne volim ) al u mom snu ta osoba je bila gay.  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | August 4th, 2006 at 04:28pm sanjala sam da sam išla u posjet rodbini i da sam se posvađala s bratićem (opet) i onda me stari dan poslje pital jel hoću ić s njim u posjet rodbini O_O |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 5th, 2006 at 01:14pm moja je frendica sanjala svog bratića (koji se ubil) i poslje saznala da je taj dan bila godišnjica njegove smrti O_0 |