Author | Message |
---|
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 18th, 2006 at 08:03am Djevojka otputuje na godisnji odmor i stigne u hotel koji je bukirala.
Ljubazni recepcionar joj kaze da hotel ima 5 katova, i da moze sama izabrati
sobu na kojem god hoce katu.
I tako, djevojka se popne na prvi, i tamo je pisalo:
"Na ovom katu zivi muskarac koji je izuzetno bogat, ali je star i ruzan i
beskoristan je u krevetu".
Ne bivajuci privucena ovime, djevojka se odluci popeti na drugi.
"Na ovom katu zivi muskarac koji je vrlo bogat, mlad je i prelijep,ali
totalno je beznadezan u krevetu" - stajao je natpis.
"Hmmm, bolje je od onog prvog", pomisli djevojka, i odluci da se popeti na
treci kat.
"Na ovom katu zivi muskarac koji je vrlo bogat. Mada je star je i ruzan -
izuzetno je dobar u krevetu", pisalo je tamo. "Oooo, pa ovo postaje sve
interesantnije", pomisli djevojka..."Jedva cekam da vidim sto je na
slijedecem"??
"Na ovom katu zivi muskarac koji je apsolutno ODVRATNO BOGAT, mlad je i
lijep kao i sam ADONIS, a po vjestini vodjenja ljubavi - nitko se ne moze
USPOREDITI sa njim". "Pa ovo je stvarno fantasticno"!!! - uzvikne od
uzbudjenja djevojka. "Pitam se sta li je tek na petom"?
Na petom je pisalo:
"Na ovom katu ne zivi nitko. Podignut je iskljucivo kao DOKAZ da se zenama
ZAISTA ne moze udovoljiti." |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 18th, 2006 at 08:07am Plavusa, brineta i crvenokosa rade zajedno za seficu koja
uvijek ide ranije s posla.
"Hej, cure," rece brineta, "idemo i mi danas ranije kuci,
sefica nece saznati!"
I tako one odu. Brineta ode u grad i zavrsi neke poslove.
Crvenokosa ode na pice, a plavusa ode kuci i nadje muza sa seficom!
Ona se polako iskrade da je ne cuju, vrati se na posao i ode kuci u uobicajeno vrijeme.
"Stvarno je bilo super," rece brineta sutradan. "Slazem se." kaze crvenokosa, "trebamo to ponoviti jos koji put."
"Nema sanse," rece plavusa, "mene je zamalo uhvatila!" |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 18th, 2006 at 08:08am Sto je to: 200 ruku, 200 nogu i 4 zuba ?
- prvi red na koncertu Thompsona. |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 18th, 2006 at 11:03am Jednog dana jedna je žena odlučila provjeriti da li je njena tri zeta vole ili barem malo cijene…
Sljedećeg dana kad se šetala kraj rijeke s prvim zetom, bacila se u vodu i pravila se da se utapa. Bez imalo oklijevanja zet je skočio u vodu i spasio je.
Sljedećeg jutra je našao potpuno novi Peugeot 206 s porukom na vjetrobranu: «Hvala ti, od tvoje zahvalne punice koja te puuno voli!»
Sljedećeg dana je isti eksperiment ponovila s drugim zetom. On je ttakođer odmah skočio u vodu i spasio je.
Sljedećeg jutra našao je pred kućom Peugeot 206 s istom porukom: «Hvala ti, od tvoje zahvalne punice koja te puuno voli!»
Isti scenarij s trećim zetom, posklizne se i počne se utapati. Dok je polako počela tonuti zet je samo stajao na obali i rekao: «Pa već je bilo i vrijeme da ova stara vještica crkne!»
Sljedećeg jutra našao je ispred kuće potpuno novi Porsche Carrera GT, sa ovom porukom: HVALA TI STARI! TOJ PUNAC. |
peas lover. King For A Couple Of Days
| October 19th, 2006 at 06:56am |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | October 21st, 2006 at 09:25am |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 21st, 2006 at 02:46pm mama,mama zašto tata tetura po dvorištu?
Šuti sine i dodaj mi još jedan metak! |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | October 21st, 2006 at 02:59pm Moj je sin napokon prestao gristi nokte- hvali se na dječjem igralištu jedna majka drugij.
-a kako ste ga uspjeli odučiti?
lijepo mjesec dana je spavao u cipelama |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | November 21st, 2006 at 05:12am Mujo na kvizu "Tko želi biti milijunaš" odgovara na pitanje za nekol'ko tisuća. Tarik pročita pitanje koje glasi:
Koji je glavni grad Hrvatske:
a) Knin
b) Zagreb
c) Sisak
d) Split
Mujo se misli i misli...
- Ja bih ipak pozvao pomoć, iskoristio bih džokera "zovi" pa bi pozvao svog prijatelja Sulju.
- Uredu, pozvat ćemo vašeg prijatelja Sulju. - odgovara Tarik.
- Halo, Suljo? Ovdje Tarik Filipović. Vaš prijatelj je zapeo na jednom pitanju pa izvolite, imate 30 sekundi.
- Zdravo Suljo, šta ima? - upita Mujo.
- ... Kako su ti Fata i djeca, imal' šta novo?
I tako teče priča dok ne istekne 30 sekundi, sirena se oglasi, a Mujo ga ne upita glede pitanja. Tarik upita:
- Pa dobro Mujo, zašto nisi pitao Sulju za odgovor?
- Ma šta ću ga pitat', znam ja odgvor, al' sam iskoristio priliku da se čujem s njim u Australiji. |
Sneki Falling In Love With The Board
| November 21st, 2006 at 11:39am ^  XD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 21st, 2006 at 02:12pm Sklopio Žak ugovor s T-comom pod uvjetom da promjeni ime u T-Žak |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 22nd, 2006 at 10:11am Zašto Žak nosi sat na svakoj ruci? Jer se proteže kroz dvije vremenske zone |
| November 22nd, 2006 at 11:09am Jimmy Angel-Face:Zašto Žak nosi sat na svakoj ruci? Jer se proteže kroz dvije vremenske zone  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 24th, 2006 at 03:50am Otišao čovjek nekoj starici da mu kaže budućnost. I tako mu ona kaže da će biti odgovoran za patnje i smrt milijuna ljudi. Čovjek se sav tužan vraćao doma i dok je prolazio uz rijeku, ugleda dječaka kako se utapa. Ajde već kad ću ubiti milijune ljedi, bar da spasim ovog dječaka, pomisli čovjek i skoči u rijeku. Na obali ih je dočekala dječakova majka. Kad su izašli iz vode, zagrli ona dječaka i kaže mu: "Adolfe, sine, zahvali se stričeku."  |
| November 24th, 2006 at 01:45pm Jimmy Angel-Face:Otišao čovjek nekoj starici da mu kaže budućnost. I tako mu ona kaže da će biti odgovoran za patnje i smrt milijuna ljudi. Čovjek se sav tužan vraćao doma i dok je prolazio uz rijeku, ugleda dječaka kako se utapa. Ajde već kad ću ubiti milijune ljedi, bar da spasim ovog dječaka, pomisli čovjek i skoči u rijeku. Na obali ih je dočekala dječakova majka. Kad su izašli iz vode, zagrli ona dječaka i kaže mu: "Adolfe, sine, zahvali se stričeku."  Werowali il ne to mi je najtužniji wic.. kad sam imala nešto manje godina uwek sam goworila.. zasto je bio tako glup i resijo ga xD
sneki je budala i ziwi! |
bi_bu_ra Rotting On Here
| December 16th, 2006 at 04:38pm Jimmy Angel-Face:Otišao čovjek nekoj starici da mu kaže budućnost. I tako mu ona kaže da će biti odgovoran za patnje i smrt milijuna ljudi. Čovjek se sav tužan vraćao doma i dok je prolazio uz rijeku, ugleda dječaka kako se utapa. Ajde već kad ću ubiti milijune ljedi, bar da spasim ovog dječaka, pomisli čovjek i skoči u rijeku. Na obali ih je dočekala dječakova majka. Kad su izašli iz vode, zagrli ona dječaka i kaže mu: "Adolfe, sine, zahvali se stričeku."  Uffff. Mrzim taj joke.  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 17th, 2006 at 03:37pm superstar:Jimmy Angel-Face:Otišao čovjek nekoj starici da mu kaže budućnost. I tako mu ona kaže da će biti odgovoran za patnje i smrt milijuna ljudi. Čovjek se sav tužan vraćao doma i dok je prolazio uz rijeku, ugleda dječaka kako se utapa. Ajde već kad ću ubiti milijune ljedi, bar da spasim ovog dječaka, pomisli čovjek i skoči u rijeku. Na obali ih je dočekala dječakova majka. Kad su izašli iz vode, zagrli ona dječaka i kaže mu: "Adolfe, sine, zahvali se stričeku."  Uffff. Mrzim taj joke.  Iso, jedan lik iz razreda zna sve one grozne Hitler viceve  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | December 19th, 2006 at 02:44am Kad smo prošle godine na povijesti spomenuli temu židova, jedal lik je odmah počeo pričat viceve o njima. Moš si mislit kak je profa reagirala. 
Ali vicevi su stvarno bili idiotski, nešto tipa "Kolko židova stane u fiću?" - "10. 4 na sjedalima i 6 u pepeljari."  |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | December 21st, 2006 at 05:02am Došla dva cigana na bazen, i jedan se popne na dasku za skakanje. I ovaj drugi mu dovikne:"Bolan, izgledaš ko suri orao!"
Pa ga ovaj prvi pita, sav sretan:"Što, zbog ramena?"
"Ne, zbog nokta na nogama." |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 21st, 2006 at 03:34pm Jimmy Angel-Face:Kad smo prošle godine na povijesti spomenuli temu židova, jedal lik je odmah počeo pričat viceve o njima. Moš si mislit kak je profa reagirala. 
Ali vicevi su stvarno bili idiotski, nešto tipa "Kolko židova stane u fiću?" - "10. 4 na sjedalima i 6 u pepeljari."  Grozno. Ja mrzim the "ajmo ismijavat holokaust" viceve  |