Author | Message |
---|
manarchy Geek
Age: - Gender: - Posts: 231 | February 15th, 2006 at 01:01pm private suicide:princesss:Tomek:princesss:i billie često uzme mikrofon ak mike dobije i NE zahvali se fanovima, to mike uvijek čini
nisam shvatio
billie uzme mikrofon ako ga mike dobije da zahvali jer mike ne zahvali? ne neg mike dobi mikrofon i billie onak sam uzme odmah
nije da sam baš skužila o čemu se priča, ali istina, BJ skoro nikada ne reče da smo mi best fanovi na svijetu ( ), a za Mikea neznam, zato šta obično samo BJ priča.
e dal neko zna dal će Green Day ić na dodjelu Brit Awardsa?
Ja mislim da će ići.....mike je ne EMAima onak poslal pusu onoj deci kaj su bila u publiki i on to uvijek radi a za Billiea mi se ćini da ga boli ku*** za fanove |
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 15th, 2006 at 02:14pm manarchy:private suicide:princesss:Tomek:princesss:i billie često uzme mikrofon ak mike dobije i NE zahvali se fanovima, to mike uvijek čini
nisam shvatio
billie uzme mikrofon ako ga mike dobije da zahvali jer mike ne zahvali? ne neg mike dobi mikrofon i billie onak sam uzme odmah
nije da sam baš skužila o čemu se priča, ali istina, BJ skoro nikada ne reče da smo mi best fanovi na svijetu ( ), a za Mikea neznam, zato šta obično samo BJ priča.
Ja mislim da će ići.....mike je ne EMAima onak poslal pusu onoj deci kaj su bila u publiki i on to uvijek radi a za Billiea mi se ćini da ga boli ku*** za fanove a i boli...da |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| February 15th, 2006 at 04:27pm princesss:manarchy:private suicide:princesss:Tomek:princesss:i billie često uzme mikrofon ak mike dobije i NE zahvali se fanovima, to mike uvijek čini
nisam shvatio
Ja mislim da će ići.....mike je ne EMAima onak poslal pusu onoj deci kaj su bila u publiki i on to uvijek radi a za Billiea mi se ćini da ga boli ku*** za fanove a i boli...da
da i ja mislim |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| February 15th, 2006 at 05:25pm To je upravo razlog zasto mi je mrzak.
Puno se promijenio. |
manarchy Geek
Age: - Gender: - Posts: 231 | February 16th, 2006 at 03:33am Cut[e]:To je upravo razlog zasto mi je mrzak.
Puno se promijenio.
Ćini mi se da se on ismijava iz svojih fanova i misli da su zadnje budale na svijetu...a Mike je fakat fer |
Fico. King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | February 16th, 2006 at 04:43am manarchy:Cut[e]:To je upravo razlog zasto mi je mrzak.
Puno se promijenio.
Ćini mi se da se on ismijava iz svojih fanova i misli da su zadnje budale na svijetu...a Mike je fakat fer
isto ko i oviiz bloodhound ganga... |
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 16th, 2006 at 05:25am fico2:manarchy:Cut[e]:To je upravo razlog zasto mi je mrzak.
Puno se promijenio.
Ćini mi se da se on ismijava iz svojih fanova i misli da su zadnje budale na svijetu...a Mike je fakat fer
isto ko i oviiz bloodhound ganga...
kad oni misle da je njihova muzika idiota, pa samo idioti mogu slušat |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 16th, 2006 at 11:29am Tomek:fico2:manarchy:Cut[e]:To je upravo razlog zasto mi je mrzak.
Puno se promijenio.
isto ko i oviiz bloodhound ganga...
kad oni misle da je njihova muzika idiota, pa samo idioti mogu slušat ok. ovo mi je uvreda |
manarchy Geek
Age: - Gender: - Posts: 231 | February 16th, 2006 at 12:51pm a kaj buš...
i još mi je najgore kad govore da su protiv propagande al zapravo su propagada i propagiraju sve i svašta |
private suicide Geek
Age: - Gender: - Posts: 136 | February 16th, 2006 at 04:57pm okay, još jedno pljuvanje po Billieu... |
Fico. King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | February 16th, 2006 at 05:14pm private suicide:okay, još jedno pljuvanje po Billieu...
mozda misle o bhg-u |
manarchy Geek
Age: - Gender: - Posts: 231 | February 17th, 2006 at 03:06am Možda sam Ja krivo shvatila al zakaj je on nekaj rekel o Les Paulu na Grammyima..... |
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 17th, 2006 at 03:45am manarchy:Možda sam Ja krivo shvatila al zakaj je on nekaj rekel o Les Paulu na Grammyima.....
pa
reko je da svi zaplješću za izumitelja el. gitare koji je trenutno u bolnici na samrti |
manarchy Geek
Age: - Gender: - Posts: 231 | February 17th, 2006 at 06:04am Tomek:manarchy:Možda sam Ja krivo shvatila al zakaj je on nekaj rekel o Les Paulu na Grammyima.....
pa
reko je da svi zaplješću za izumitelja el. gitare koji je trenutno u bolnici na samrti pa kaj to nije pomalo i propaganda za njegove gitare? |
gd-obsessed Jackass
Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | February 17th, 2006 at 03:06pm manarchy:Tomek:manarchy:Možda sam Ja krivo shvatila al zakaj je on nekaj rekel o Les Paulu na Grammyima.....
pa
reko je da svi zaplješću za izumitelja el. gitare koji je trenutno u bolnici na samrti pa kaj to nije pomalo i propaganda za njegove gitare?
Pa Les Paulu ne treba reklama, dovoljno su poznate gitare... |
manarchy Geek
Age: - Gender: - Posts: 231 | February 18th, 2006 at 03:33am gd-obsessed:manarchy:Tomek:manarchy:Možda sam Ja krivo shvatila al zakaj je on nekaj rekel o Les Paulu na Grammyima.....
pa
reko je da svi zaplješću za izumitelja el. gitare koji je trenutno u bolnici na samrti pa kaj to nije pomalo i propaganda za njegove gitare?
Pa Les Paulu ne treba reklama, dovoljno su poznate gitare...
ali ipak........ |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| February 18th, 2006 at 04:35am gd-obsessed:manarchy:Tomek:manarchy:Možda sam Ja krivo shvatila al zakaj je on nekaj rekel o Les Paulu na Grammyima.....
pa
Pa Les Paulu ne treba reklama, dovoljno su poznate gitare...
|
private suicide Geek
Age: - Gender: - Posts: 136 | February 18th, 2006 at 05:50pm ^^šta je tebi s tim propagiranjem? naučila si novu riječ pa je sada moraš koristit šta je više moguće?
fico2:private suicide:okay, još jedno pljuvanje po Billieu...
mozda misle o bhg-u
a možda ipak nemisle |
Arctic Monkey_ Geek
Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | February 18th, 2006 at 10:03pm private suicide:^^šta je tebi s tim propagiranjem? naučila si novu riječ pa je sada moraš koristit šta je više moguće?
fico2:private suicide:okay, još jedno pljuvanje po Billieu...
mozda misle o bhg-u
a možda ipak nemisle
misle |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | February 19th, 2006 at 02:27am http://www.tportal.hr/klinci/pricaonica/fset.html
^^ mali člančić o nekoj dječjoj dodjeli nagrada (naravno uključuje i gd)
(i morate tam to sami nać jer na tportalu ne pišu linkovi kad se neš promjeni ak me kužite kaj hoću napisat...al uglavnom nominirani su i za neku dječju dodjelu nagrada u americi i održava se prvog travnja (ne šalim se)) |