Obavijesti o GD-u
Author | Message |
---|---|
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | NAPOKON!!! NA MTV ADRIA U NEDJELJU, 16.10. U 22:30 POGLEDAJTE LIVE GREEN DAY!!!! Napokon nešto dobro puštaju na MtvAdria!!! |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | I P.S. Lunchboxx cijeli vikend na MtvAdria posvećen je Eminemu pa uživaj! ;D |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | princessinaleatherthang: Ma da??? Super, gledat ću, naravno. BY THE WAY: nije mi uspjelo ono, nemam krevete, podove i te gluposti. Odjeću i BJa imam (hvala bogu, makar moj nije bio ništa lošiji lol!!!Jedino nije imao tetovaže) |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago Age: 33 Gender: Female Posts: 42495 | gd-obsessed: Ja sam sve uploadala u igru i to ali gdje bi se Billie trebao nalaziti u igrici, ne mogu ga nikako naći |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | *Am I Just Paranoid?*: Kad radiš novu obitelj, izaberi muški spol, i onda imaš ponuđene simse (već gotove)... to ti je ikonica s puno čovaca, nalazi se na vrhu tog prozorčića di biraš spol, boju kože... nadam se da ćeš naći, jer ne znam kako da jednostavnje objasnim |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | Princess... novi avatar!!! Super je! Sama si ga napravila, ili...? |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | gd-obsessed: Javi kad nađeš, (ako uopće nađeš)!!!! |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | i meni radi bj, al sa tetovažama, imam i na telki gd tv al nekaj šteka i onda mi izađe iz igre i moram maknut to. ah nemožeš uvijek sve... |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | gd-obsessed: i da sama sam ga napravila, jednostavan je, a izražava moje osjećaje prema jednom dečku ( ti znaš na kog mislim)... |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | princessinaleatherthang: Znam, znam.... Morat ćeš mi objasnit kak si stavila sve one stvari u simse kad se nađemo u petak!!! Može? Onaj AOL koncert ti je sutra u 6 ujutro, ak sam dobro izračunala, al ne znam jel se trebaš registrirati. Ja cu se probuditi ujutro, ak ce mi se dati. (Sve zbog GD-a) P.S. Jesi vidjela private message? Pa to je kod nas samo 8!!!! (Razočarana sam) |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago Age: 33 Gender: Female Posts: 42495 | nikako mi ne Bude Billie ondje |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | gd-obsessed: da objasnit ću ti, a private message nisam dobila (provjerila sam 3 puta) al znam na kaj misliš, al opet bih i 8 prihvatila! |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | u teenu je izašao članak preko jedne strane o gd-u (uglavnom nama stare i poznate stvari) |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | Jesi pogledala koncert??? Ja jesam, odličan je... cjelo jutro sam samo gledala, nisam ništa učila , sva sreća nitko me nije pitao ništa u šk...kaj bi rekla GD je kriv za sve!!!! Potrošila sam 100MB na gledanje, ali vrijedilo je tolko. Nisam baš skužila kad je billie zakolutao očima??!!! |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | gd-obsessed: nisam pogledala jer nemam vremena, morat ću prek vikenda al sam si skinula letterbomb i wmuwse. |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago Age: 33 Gender: Female Posts: 42495 | princessinaleatherthang: hvala. btw je li netko kupio KLIK? |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | *Am I Just Paranoid?*: Meni je brat davno obećao donijeti ga, kod cure mu je...nadam se da će ispuniti obećanje, makar je rekao "kaj ću ti to donositi kad ih tamo pljuju i ismijavaju!"-dobar braco, ne želi da mu neko uvrijedi seku |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago Age: 33 Gender: Female Posts: 42495 | gd-obsessed: ne pljuju |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | *Am I Just Paranoid?*: OK, ako ti tako kažeš, ja nisam čitala tak da ne znam, on mi je tak nešto rekao... whatever |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago Age: 33 Gender: Female Posts: 42495 | gd-obsessed: ja mislim da je fakat super napisano, informacije nisu samo skinute s interneta kao što većina novina radi... meni je cool, kupila sam dva KLIKA jer su mi na jednom listu dvije stranice, a treba mi biti na zidu |
Options
Go back to top
Go back to top