Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:20pm malo ću sporije odgovarat jer si skidam neš sa neta pa se nemoj ljutit... |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:28pm Kaj skidaš???? *wants to know, badly* |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:31pm gd-obsessed:Kaj skidaš???? *wants to know, badly*
neki spot od the network, a onda live bobd gdje bj stavi neke funky naočale! |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:32pm |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:33pm I ja sam skinula od networka supermodel robots... |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:33pm gd-obsessed:
znači vidla si slikice i to... |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:34pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:
znači vidla si slikice i to...
koje slikice??? *confused* |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:35pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:
znači vidla si slikice i to...
koje slikice??? *confused*
na pictures thread, bj pictures, na početnim str. potraži, stavila sam funky pic... |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:41pm aaaa, to!!!! Vidjela sam ih... |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:44pm skinula sam si live network vid, sad još skidam bobd (naočale)!! Koliko sam već mb potrošila ovaj mjesec! |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:46pm princessinaleatherthang:skinula sam si live network vid, sad još skidam bobd (naočale)!! Koliko sam već mb potrošila ovaj mjesec!
lol...pa uživaj dok je besplatno (blago tebi)!!! Meni je bolje da ne provjerim kolko sam napravila. E, moram sad ići... Čujemo se, vidimo se,... |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:47pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:skinula sam si live network vid, sad još skidam bobd (naočale)!! Koliko sam već mb potrošila ovaj mjesec!
lol...pa uživaj dok je besplatno (blago tebi)!!! Meni je bolje da ne provjerim kolko sam napravila. E, moram sad ići... Čujemo se, vidimo se,...
ok, see ya |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 24th, 2005 at 02:58pm ne znam dal je neko već poslao al u novom ok-u je mali člančić o gd-u, niš posebno...
a pri kraju je neka cura poslala crtež Billija al nije nagrađena nije niš posebno slika... |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 24th, 2005 at 03:19pm princessinaleatherthang:ne znam dal je neko već poslao al u novom ok-u je mali člančić o gd-u, niš posebno...
a pri kraju je neka cura poslala crtež Billija al nije nagrađena nije niš posebno slika...
Kak nije nagrađena???? Dobila je 2. nagradu , a slika je odvratna, čak je i ona moja prva slika bolja od njene. sad već ozbiljno razmišljam o slanju svog crteža u ok...nek vide kak se crta (al naravno onaj moj drugi pokušaj, ne prvi-jer kad ga pogledam zgadi mi se!!!) |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 24th, 2005 at 03:30pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:ne znam dal je neko već poslao al u novom ok-u je mali člančić o gd-u, niš posebno...
a pri kraju je neka cura poslala crtež Billija al nije nagrađena nije niš posebno slika...
Kak nije nagrađena???? Dobila je 2. nagradu , a slika je odvratna, čak je i ona moja prva slika bolja od njene. sad već ozbiljno razmišljam o slanju svog crteža u ok...nek vide kak se crta (al naravno onaj moj drugi pokušaj, ne prvi-jer kad ga pogledam zgadi mi se!!!)
sta nije prva nagrada villie valo (il kak se pišt) a druga j-lo? |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 24th, 2005 at 03:30pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:ne znam dal je neko već poslao al u novom ok-u je mali člančić o gd-u, niš posebno...
Kak nije nagrađena???? Dobila je 2. nagradu , a slika je odvratna, čak je i ona moja prva slika bolja od njene. sad već ozbiljno razmišljam o slanju svog crteža u ok...nek vide kak se crta (al naravno onaj moj drugi pokušaj, ne prvi-jer kad ga pogledam zgadi mi se!!!)
sta nije prva nagrada villie valo (il kak se piše) a druga j.lo? |
gd-obsessed Jackass
Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 24th, 2005 at 03:35pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:ne znam dal je neko već poslao al u novom ok-u je mali člančić o gd-u, niš posebno...
sta nije prva nagrada villie valo (il kak se piše) a druga j.lo?
Ajoj, imaš pravo...ma nisu ni ova 2 bolja... |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 24th, 2005 at 03:40pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:ne znam dal je neko već poslao al u novom ok-u je mali člančić o gd-u, niš posebno...
sta nije prva nagrada villie valo (il kak se piše) a druga j.lo?
Ajoj, imaš pravo...ma nisu ni ova 2 bolja...
nitko ne zna crtat, al bar znamo da postoji još gd fanova u hrv... |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 26th, 2005 at 03:08pm ovaj vikend mtvadria prikazuje ema2005, pa će možda prikazivati neke stvari vezane za gd...
nadajmo se!
više informacija...:
http://www.mtvadria.com/271.hr.py
http://www.mtvadria.com/272.hr.py |
Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 26th, 2005 at 03:11pm princessinaleatherthang:ovaj vikend mtvadria prikazuje ema2005, pa će možda prikazivati neke stvari vezane za gd...
nadajmo se!
više informacija...:
http://www.mtvadria.com/271.hr.py
http://www.mtvadria.com/272.hr.py
i neznam dal će mtvadria prikazivati direktan prijenos ema-sa!
to ti je hrv kvaliteta... |