Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3263 | April 17th, 2006 at 03:23pm Ella:=O
Basket Case bila #4, mislim.
 O____o
da viš podsjetila si me! 
gracias e nisam dugo niš gledala moram to! |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | April 19th, 2006 at 11:12am princesss:Ella:=O
 O____o
da viš podsjetila si me! 
gracias e nisam dugo niš gledala moram to!
ja sam propustila.ahhhhhhhhh........  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3263 | April 19th, 2006 at 12:42pm Bittersweet:princesss:Ella:=O
 O____o
da viš podsjetila si me! 
ja sam propustila.ahhhhhhhhh........  ja gledala mtv (adriu) i nisu prikazali top ten. koji mtv je bio? |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 21st, 2006 at 01:29pm princesss:Bittersweet:princesss:Ella:=O
 O____o
da viš podsjetila si me! 
ja sam propustila.ahhhhhhhhh........  ja gledala mtv (adriu) i nisu prikazali top ten. koji mtv je bio? Adria. Kak da ne?  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3263 | April 21st, 2006 at 03:00pm Different Perspective:princesss:Bittersweet:princesss:Ella:=O
 O____o
da viš podsjetila si me! 
ja sam propustila.ahhhhhhhhh........  ja gledala mtv (adriu) i nisu prikazali top ten. koji mtv je bio? Adria. Kak da ne?  evo gledala sam i ni bilo to nego neš ozzyfest... |
 | April 21st, 2006 at 04:17pm princesss:Different Perspective:princesss:Bittersweet:princesss:Ella:=O
 O____o
da viš podsjetila si me! 
ja sam propustila.ahhhhhhhhh........  ja gledala mtv (adriu) i nisu prikazali top ten. koji mtv je bio? Adria. Kak da ne?  evo gledala sam i ni bilo to nego neš ozzyfest...
ja sam to jednom gledala.debili su žvakali šišmiške glave ko ozzie da odu na taj fest |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 30 Gender: Female Posts: 3357 | April 22nd, 2006 at 09:16am Bittersweet:princesss:Different Perspective:princesss:Bittersweet:princesss:Ella:=O
 O____o
da viš podsjetila si me! 
ja sam propustila.ahhhhhhhhh........  ja gledala mtv (adriu) i nisu prikazali top ten. koji mtv je bio? Adria. Kak da ne?  evo gledala sam i ni bilo to nego neš ozzyfest...
ja sam to jednom gledala.debili su žvakali šišmiške glave ko ozzie da odu na taj fest luđaci! (  ) |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3263 | April 22nd, 2006 at 12:18pm i na kojem mtvju je na kraju to bilo? to top ten at gd?? |
 Age: 30 Gender: Female Posts: 3357 | April 24th, 2006 at 01:22pm mislim da je to bilo na mtv adria |
 | April 25th, 2006 at 02:01am we will never know *sorry zbog eng,zvuči dramatično* |
 Age: 30 Gender: Female Posts: 3357 | April 26th, 2006 at 06:13am Bittersweet:we will never know *sorry zbog eng,zvuči dramatično* daj se nemoj ispricavat! |
 | June 5th, 2006 at 05:50am yey informacija! uglavnom, Billie veli kak imaju tolko demo snimki da bi novi album mogel bit dvostruki,teme će bit slične ko na Amercian Idiotu, a stil glazbe je iznenađenje.više informacija RTL teletext 144!
hmm...kaj velite? |
 Age: 30 Gender: Female Posts: 3357 | June 5th, 2006 at 05:51am tnx na informacijama  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| June 5th, 2006 at 09:41am odoh provjerit..jedva cekam. |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Male Posts: 3526 | June 6th, 2006 at 04:38am ma bezveze...ja mislim...
meni vise green day vise nije dobar kao nekad  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 05:35am fico:ma bezveze...ja mislim...
meni vise green day vise nije dobar kao nekad 
nemoj to govoriti da te netko ne ubije, tu si stavio svoje slike i sad tvoji "neprijatelji" znaju kako izgledaš
šalim se... ja sam sad malo više upoznata s glazbom pa sam shvatila da ima i boljih bendova ali green day će mi uvijek biti poseban, ne znam zašto, ali kad god slušam njihove pjesme sjetim se nekih lijepih trenutaka i kako je to sve počelo, kako sam ih počela slušati.... |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Male Posts: 3526 | June 6th, 2006 at 05:46am pa naravno...meni su isto dragi...ali ne toliko koliko prije...vjerojatno sam se ja promijenio, a ne oni...
ali uvijek ce biti dobri i imati dobru muziku..  |
 Age: 30 Gender: Female Posts: 3357 | June 6th, 2006 at 07:15am meni su oni još uvijek najboljši, ima još puuuno drugih dobrih bendova, al oni su mi još uvijek no.1!!!  |
 | July 10th, 2006 at 06:51am gledajte mtv adria u 10 navečer je top 10 at 10 green day |
Narcey Geek
 Age: 33 Gender: Female Posts: 448 | November 21st, 2006 at 02:52am Meni su isto još uvijek naj naj naj naj naj najbolji!!!! Sad slušam i puno drugih bendova, ponekad mi gd malo dosadi, pogotovo kad ga slušam dan i noć. Onda prođu dva tjedna kad slušam druge bendove, dok se opet ne zaželim green daya.... Ali uvijek je mi biti naj naj naj naj naj!!!
KO SE NE SLAŽE?  |