Author | Message |
---|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| November 23rd, 2006 at 04:04pm Jimmy Angel-Face:Meni su isto još uvijek naj naj naj naj naj najbolji!!!! Sad slušam i puno drugih bendova, ponekad mi gd malo dosadi, pogotovo kad ga slušam dan i noć. Onda prođu dva tjedna kad slušam druge bendove, dok se opet ne zaželim green daya.... Ali uvijek je mi biti naj naj naj naj naj!!!
KO SE NE SLAŽE? Ja |
Narcey Geek
Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | November 24th, 2006 at 03:29am Grr. Grrr. Grrrr. Grrrrr. ...
Broj slova r raste proporcionalno s brojem rečenica - danas sam pod utjecajem matematike. |
| January 2nd, 2007 at 10:35am U novom kroejšn Bravu je velki poster Billiea |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 2nd, 2007 at 11:27am Bittersweet vivisect ants:U novom kroejšn Bravu je velki poster Billiea
da, na kojem umjesto Billie piše BILL!!!!
Kaj mu je fakat tako teško napisat ime?! |
| January 3rd, 2007 at 06:59am minnie_me:Bittersweet vivisect ants:U novom kroejšn Bravu je velki poster Billiea
Kaj mu je fakat tako teško napisat ime?! Da su bar napisali Billy, a oni Bill |
Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 3rd, 2007 at 07:16am Bittersweet vivisect ants:minnie_me:Bittersweet vivisect ants:U novom kroejšn Bravu je velki poster Billiea
Kaj mu je fakat tako teško napisat ime?! Da su bar napisali Billy, a oni Bill
da, to me podsjeća na neke druge osobe (za koje nikad nije dokazano da su osobe, a ne pogreške majčice prirode ali svejedno ) |
Narcey Geek
Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 3rd, 2007 at 07:22am U nekom starom broju OK!-ja je bio super poster Billieja i ja ga sva sretna stavila na zid i onda godinu dana kasnije dođe frend kod mene i kaže mi "Na posteru ti piše Billy sa y." Prvo mu nisam vjerovala jer ga je živcirala moja opsjednutost GD-om, pa sam mislila da me zeza, ali stvarno je pisalo Billy (i još uvijek piše). Ah, kuda ide ovaj svijet? Dovraga.
Ali poster je još na zidu, nije mi se dalo skinut ga, a ionak je previsoko da bi se vidjelo što piše. A i poster je baš super.
E da, i zašto na tom novom bravu piše crash bill? Ne znam jesam li ja slupa ili nešto, ali baš ne kužim |
Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 3rd, 2007 at 07:25am Jimmy Angel-Face:U nekom starom broju OK!-ja je bio super poster Billieja i ja ga sva sretna stavila na zid i onda godinu dana kasnije dođe frend kod mene i kaže mi "Na posteru ti piše Billy sa y." Prvo mu nisam vjerovala jer ga je živcirala moja opsjednutost GD-om, pa sam mislila da me zeza, ali stvarno je pisalo Billy (i još uvijek piše). Ah, kuda ide ovaj svijet? Dovraga.
Ali poster je još na zidu, nije mi se dalo skinut ga, a ionak je previsoko da bi se vidjelo što piše. A i poster je baš super.
Ja mislim da sam ja imala taj poster, ali sam ga izgubila...
Ja i moja spretnost... |
Narcey Geek
Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 3rd, 2007 at 07:28am AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! IZGUBILA SI GD POSTER!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 3rd, 2007 at 07:31am um... žao mi je? |
Narcey Geek
Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 4th, 2007 at 12:27pm ma dobro je... al i ja bih najrađe sad spalila taj poster, kad su napisali Billy |
Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 4th, 2007 at 12:28pm ^popravi markerom |
Narcey Geek
Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 4th, 2007 at 12:31pm jednog dana i budem, sada mi se neda... al mislim kolko glup možeš biti da napišeš billy, dovraga |
Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 4th, 2007 at 12:32pm a koliko glup možeš biti da napišeš na naslovnicu poster Green Day-a, a onda staviš samo Billie-a |
peas lover. King For A Couple Of Days
| January 4th, 2007 at 01:51pm To su vam hrvatski casopisi, kaj ste ocekivale xD
Jel netko kupuje NME od vas? |
| January 5th, 2007 at 03:41pm Sara ; X-rated.:To su vam hrvatski casopisi, kaj ste ocekivale xD
Jel netko kupuje NME od vas? Di se može kupit NME? Ja ga nisam vidla nigdje. Ja sam vidla Mojo, al ja bi NME. |
Narcey Geek
Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 8th, 2007 at 07:40am Nisam znala da se kod nas može kupit NME???? |
punkerica13 Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: - Posts: 2 | January 28th, 2007 at 02:05pm Samo bih htjela reći da ako želite pogledati neke pjesme sa Poetry.com , koje je napisao B.J.Armstrong ili Adrienne, idite na taj link (nisam sigurna dali su to zbilja oni). Ili ako želite potpisati peticiju za Billie Joe-a i Adrienne idite na ovaj link: http://www.petitionspot.com/petitions/BJ&80 , BOk svima! |
Ramone95 Shoot Me, I'm A Newbie
Age: - Gender: Female Posts: 4 | August 16th, 2010 at 03:29pm http://www.youtube.com/watch?v=0756vL3Hm50 |
YourChosenOne Geek
Age: 29 Gender: Female Posts: 264 | October 25th, 2010 at 08:43am GREEN DAY U KINIMA |