Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | April 21st, 2006 at 07:39am The daughter of rage:polako al sigurno skrecemo s teme pa ne .. ja sam prašala kak ljubezen? to gre s temo...
moja ljubezen? nema je... nič,, sve šlo k hudiču... nema nič na vidiku.. :-/ |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
| April 21st, 2006 at 08:06am princesss:The daughter of rage:polako al sigurno skrecemo s teme pa ne .. ja sam prašala kak ljubezen? to gre s temo...
moja ljubezen? nema je... nič,, sve šlo k hudiču... nema nič na vidiku.. :-/
skužila sam sve kaj si rekla! |
Intoxication King For A Couple Of Days
Age: 31 Gender: Female Posts: 3357 | April 21st, 2006 at 08:50am Bittersweet:princesss:The daughter of rage:polako al sigurno skrecemo s teme pa ne .. ja sam prašala kak ljubezen? to gre s temo...
moja ljubezen? nema je... nič,, sve šlo k hudiču... nema nič na vidiku.. :-/
skužila sam sve kaj si rekla! nakon mukotrpnog promatranja i čitanja tog posta skužila sam o cem se radi, otprilike |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 21st, 2006 at 10:06am princesss:Different Perspective:sneki:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:Bittersweet:princesss:Different Perspective:Ljubav - SUUUUPER!!
*wishes she wuz u*
isto same here (iako nisam u nekom prevelkom bedu zbog toga it would be nice, al hey i dont need a guy to be happy!!! I'm perfectly fine without 1!!!) btw different drago mi je zbog tebe!!! zato je nit nema tu...ker uživa z svojo ljubezen...ampak drago mi je..ker znam kak je to :Đ yep i princesss mozes sad malo pricat na hr???? ok bum..nekak me to drži al ću se potrudit xD glavno da se trudis!!! princesss ona uživa s svojo ljubeznijo moram popravit ker sem takšen zatežen štreberček Lepši je hrvatski jezik nego slovenački! barem meni. Vi to o meni?
yup. prašam te kak ljubezen tak dobro gre? Ne bomo šli v detajle [Nečemo u detalje ] |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | April 21st, 2006 at 11:59am Banana Peel:princesss:Different Perspective:sneki:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:Bittersweet:princesss:Different Perspective:Ljubav - SUUUUPER!!
*wishes she wuz u*
isto same here (iako nisam u nekom prevelkom bedu zbog toga it would be nice, al hey i dont need a guy to be happy!!! I'm perfectly fine without 1!!!) btw different drago mi je zbog tebe!!! zato je nit nema tu...ker uživa z svojo ljubezen...ampak drago mi je..ker znam kak je to :Đ yep i princesss mozes sad malo pricat na hr???? ok bum..nekak me to drži al ću se potrudit xD glavno da se trudis!!! princesss ona uživa s svojo ljubeznijo moram popravit ker sem takšen zatežen štreberček Lepši je hrvatski jezik nego slovenački! barem meni. Vi to o meni?
yup. prašam te kak ljubezen tak dobro gre? Ne bomo šli v detajle [Nečemo u detalje ] ti to prevodiš za ove koji ne razmeju il za me? nisam sigurna... |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 21st, 2006 at 12:03pm princesss:Banana Peel:princesss:Different Perspective:sneki:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:Bittersweet:princesss:Different Perspective:Ljubav - SUUUUPER!!
*wishes she wuz u*
yup. prašam te kak ljubezen tak dobro gre? Ne bomo šli v detajle [Nečemo u detalje ] ti to prevodiš za ove koji ne razmeju il za me? nisam sigurna... Za vse. |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| April 21st, 2006 at 01:16pm Bittersweet:princesss:Ella:Gore ne može. why?
mislim i meni...al znam zakaj meni ne
zaš tebi ne?
da ja kužim kaj ne valja,al izjadaj nam se,pa da se tješimo
Duga priča ... XD |
Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | April 21st, 2006 at 01:18pm Ella:Bittersweet:princesss:Ella:Gore ne može. why?
zaš tebi ne?
Duga priča ... XD uf..pa stane tu puno znakova da pišeš....sad ak imaš vremena :Đ |
Age: 31 Gender: Female Posts: 3357 | April 22nd, 2006 at 09:18am princesss:Ella:Bittersweet:princesss:Ella:Gore ne može. why?
zaš tebi ne?
Duga priča ... XD uf..pa stane tu puno znakova da pišeš....sad ak imaš vremena :Đ yep! stane stvarnooo punooo! |
| April 23rd, 2006 at 03:31pm Different Perspective:princesss:Banana Peel:princesss:Different Perspective:sneki:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:Bittersweet:princesss:Different Perspective:Ljubav - SUUUUPER!!
*wishes she wuz u*
yup. prašam te kak ljubezen tak dobro gre? Ne bomo šli v detajle [Nečemo u detalje ] ti to prevodiš za ove koji ne razmeju il za me? nisam sigurna... Za vse.
da za nas kaj ne znamo slovenski.sad imam novi cilj u životu |
Age: 31 Gender: Female Posts: 3357 | April 24th, 2006 at 01:17pm |
| April 26th, 2006 at 04:54pm supač |
| April 26th, 2006 at 05:23pm Želim dečka ;_;
Evo pretražujem kompjutor za njegovom slikom ali ne mogu naći.
A sviđa mi se i jedan slatki konobar. |
| April 26th, 2006 at 05:26pm NAŠLA SAM.
Ide sa mnom u razred. Sramežljiv je i rijetko je ikad prišao nekoj curi.
|
| April 27th, 2006 at 06:21am onaj koji se meni sviđa je isto sramežljiv i zbunjen |
Age: 31 Gender: Female Posts: 3357 | April 27th, 2006 at 06:50am Bittersweet:onaj koji se meni sviđa je isto sramežljiv i zbunjen je al bas ste slatki zajedno!!!! moj je totalni kreten!!! stvarno mi je doslo da odustanem od njih!!!! kreteni!!!! ne poznam 1 decka koji nije kreten!!!! osim kaj sam ocito ljuta na decke ljuta sam i na sebe jer sam pala na kretena (nije 1 put) i do daljnjega ne zelim imat nikakve veze s njima!!!! |
gd-obsessed Jackass
Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | April 27th, 2006 at 02:23pm Ma nisu svi dečki loši Barem ja tako mislim Ne znam, ja poznajem ok dečke, ali imate i vi vremena da upoznate nekog ko je drugačiji od drugih |
| April 27th, 2006 at 03:45pm Devil's lil sister:Bittersweet:onaj koji se meni sviđa je isto sramežljiv i zbunjen je al bas ste slatki zajedno!!!! moj je totalni kreten!!! stvarno mi je doslo da odustanem od njih!!!! kreteni!!!! ne poznam 1 decka koji nije kreten!!!! osim kaj sam ocito ljuta na decke ljuta sam i na sebe jer sam pala na kretena (nije 1 put) i do daljnjega ne zelim imat nikakve veze s njima!!!!
mislim da se više ne ljutiš |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 27th, 2006 at 03:47pm LOVE MI JE SUUUUUPER! |
| April 27th, 2006 at 03:59pm I meni,iako nemam dečka,uff....tak sam zaljubljena |