Author | Message |
---|
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | Bittersweet:Devil's lil sister:
znam,znam...danas sam pričala s njim,malo,al bit će puno uskoro Iskreno se nadam da ću to doživjet!!!  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | Devil's lil sister:Bittersweet:Devil's lil sister:
znam,znam...danas sam pričala s njim,malo,al bit će puno uskoro Iskreno se nadam da ću to doživjet!!! 
heh.jel se tebi čini da smo nas dvije same ovdje |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | Bittersweet:Devil's lil sister:Bittersweet:Devil's lil sister:
znam,znam...danas sam pričala s njim,malo,al bit će puno uskoro Iskreno se nadam da ću to doživjet!!! 
heh.jel se tebi čini da smo nas dvije same ovdje da, al koga briga? as long as I have u UI'm happy  |
 | Devil's lil sister:Bittersweet:Devil's lil sister:Bittersweet:Devil's lil sister:
heh.jel se tebi čini da smo nas dvije same ovdje da, al koga briga? as long as I have u UI'm happy 
oh hvala |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | pa bitter kak ljubavni zivot?? lol neznam kaj da te opce pitam lol, luv ya!! |
 | Devil's lil sister:pa bitter kak ljubavni zivot?? lol neznam kaj da te opce pitam lol, luv ya!!
kak je drugima? |
bi_bu_ra Rotting On Here
| Sad mi je katastrofa. Nešto se dogodilo. |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | Different Perspective:Sad mi je katastrofa. Nešto se dogodilo. ak smijem pitat (da se neko ne bi uvrijedio il tak nes) kaj se dogodilo? |
bi_bu_ra Rotting On Here
| Devil's lil sister:Different Perspective:Sad mi je katastrofa. Nešto se dogodilo. ak smijem pitat (da se neko ne bi uvrijedio il tak nes) kaj se dogodilo? Neču to reč tu. Sorry. Možda pod privatno ču ti napisat. Ok? |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | Bittersweet:Devil's lil sister:pa bitter kak ljubavni zivot?? lol neznam kaj da te opce pitam lol, luv ya!!
kak je drugima?
bed |
 | fico2:Bittersweet:Devil's lil sister:pa bitter kak ljubavni zivot?? lol neznam kaj da te opce pitam lol, luv ya!!
kak je drugima?
bed
svima nam je neki bed |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| Grozota XD |
 | Ella:Grozota XD
jel nekom dobro? |
bi_bu_ra Rotting On Here
| Bittersweet:Ella:Grozota XD
jel nekom dobro? Ne. Meni je preslabo. Nikad slabije.  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | Different Perspective:Bittersweet:Ella:Grozota XD
jel nekom dobro? Ne. Meni je preslabo. Nikad slabije. 
meni je dobro... za sad!  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | Different Perspective:Devil's lil sister:Different Perspective:Sad mi je katastrofa. Nešto se dogodilo. ak smijem pitat (da se neko ne bi uvrijedio il tak nes) kaj se dogodilo? Neču to reč tu. Sorry. Možda pod privatno ču ti napisat. Ok? ok kak hoćeš, ak mi nećeš reć nema problema, stvarno
btw nadam se da će se situacija popravit  |
bi_bu_ra Rotting On Here
| Devil's lil sister:Different Perspective:Devil's lil sister:Different Perspective:Sad mi je katastrofa. Nešto se dogodilo. ak smijem pitat (da se neko ne bi uvrijedio il tak nes) kaj se dogodilo? Neču to reč tu. Sorry. Možda pod privatno ču ti napisat. Ok? ok kak hoćeš, ak mi nećeš reć nema problema, stvarno
btw nadam se da će se situacija popravit  Kad bom imala vremena napisat ču ti.  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | May 10th, 2006 at 06:19am Different Perspective:Devil's lil sister:Different Perspective:Devil's lil sister:Different Perspective:Sad mi je katastrofa. Nešto se dogodilo. ak smijem pitat (da se neko ne bi uvrijedio il tak nes) kaj se dogodilo? Neču to reč tu. Sorry. Možda pod privatno ču ti napisat. Ok? ok kak hoćeš, ak mi nećeš reć nema problema, stvarno
btw nadam se da će se situacija popravit  Kad bom imala vremena napisat ču ti.  ok  btw nemoj otic s gsba!! |
peas lover. King For A Couple Of Days
| May 15th, 2006 at 04:13pm moram se pozaliti...bez uvrede deckima na gsb-u, ali, vecina vase vrste ima IQ papucice....
danas je sluzbeno gotovo.KONACNO. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | May 15th, 2006 at 05:08pm |