Author | Message |
---|
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| April 27th, 2006 at 06:03pm Previše sanjarim.
Čovječe, pa 3 godine razlike nije toliko mnogo....
(btw, ne radi se o istom dečku čiju sam sliku stavila jučer) |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 28th, 2006 at 04:41am gd-obsessed:Ma nisu svi dečki loši  Barem ja tako mislim  Ne znam, ja poznajem ok dečke, ali imate i vi vremena da upoznate nekog ko je drugačiji od drugih iskreno se nadam da si upravu iako I'm not that convinced  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 28th, 2006 at 04:56am Devil's lil sister:gd-obsessed:Ma nisu svi dečki loši  Barem ja tako mislim  Ne znam, ja poznajem ok dečke, ali imate i vi vremena da upoznate nekog ko je drugačiji od drugih iskreno se nadam da si upravu iako I'm not that convinced 
mislim da jesam...
btw- biti zaljubljen, what a wonderful feeling  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 28th, 2006 at 06:36am gd-obsessed:Devil's lil sister:gd-obsessed:Ma nisu svi dečki loši  Barem ja tako mislim  Ne znam, ja poznajem ok dečke, ali imate i vi vremena da upoznate nekog ko je drugačiji od drugih iskreno se nadam da si upravu iako I'm not that convinced 
mislim da jesam...
btw- biti zaljubljen, what a wonderful feeling  yeah uglavnom, al nekad stvarno boli  are u in love???  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 28th, 2006 at 02:14pm Devil's lil sister:gd-obsessed:Devil's lil sister:gd-obsessed:Ma nisu svi dečki loši  Barem ja tako mislim  Ne znam, ja poznajem ok dečke, ali imate i vi vremena da upoznate nekog ko je drugačiji od drugih iskreno se nadam da si upravu iako I'm not that convinced 
mislim da jesam...
btw- biti zaljubljen, what a wonderful feeling  yeah uglavnom, al nekad stvarno boli  are u in love??? 
boli kad nije uzvraćena  ali inače, heh...
yap, i'm in love (uzvraćenoj  ) P.S. Mislila sam da sam to već rekla.  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | April 28th, 2006 at 03:19pm Ella:Previše sanjarim.
Čovječe, pa 3 godine razlike nije toliko mnogo....
(btw, ne radi se o istom dečku čiju sam sliku stavila jučer)
nije |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 29th, 2006 at 02:21pm gd-obsessed:Devil's lil sister:gd-obsessed:Devil's lil sister:gd-obsessed:Ma nisu svi dečki loši  Barem ja tako mislim  Ne znam, ja poznajem ok dečke, ali imate i vi vremena da upoznate nekog ko je drugačiji od drugih iskreno se nadam da si upravu iako I'm not that convinced 
mislim da jesam...
btw- biti zaljubljen, what a wonderful feeling  yeah uglavnom, al nekad stvarno boli  are u in love??? 
boli kad nije uzvraćena  ali inače, heh...
yap, i'm in love (uzvraćenoj  ) P.S. Mislila sam da sam to već rekla.  mozda i jesi sorry ak sam zaboravila  al imala si pravo I guess, I finally found a guy i thank u god uzvracena love  |
Sneki Falling In Love With The Board
| April 29th, 2006 at 02:33pm meni ne blista previše. mah, uopšte ne ide. ne makne se sa mrtve tačke :S |
 | April 29th, 2006 at 03:23pm okej |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 29th, 2006 at 04:14pm Bittersweet:okej okej? a di je ono "I'm gonna die I'm scared?"  al mi je drago da si se konacno smirila, cuz sve ce bit ok, kak god ispadne, I'm always here for u, ok?  |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | April 29th, 2006 at 07:55pm ope ona cura o kojoj sam vec pricao, ona druge vjere...
odustao sam od nje tesko, i onda mi druga frendica kaze da joj je ona ( cura druge vjere ) govorila nesto dobro o meni, nije joj direkt rekla da oce bit sa mnom, ali nesto slicno.
Ne znam, fakat me zbunjuje... |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 30th, 2006 at 09:51am fico2:ope ona cura o kojoj sam vec pricao, ona druge vjere...
odustao sam od nje tesko, i onda mi druga frendica kaze da joj je ona ( cura druge vjere ) govorila nesto dobro o meni, nije joj direkt rekla da oce bit sa mnom, ali nesto slicno.
Ne znam, fakat me zbunjuje... ma sve ti je to zbunjeno!!(mislim na musko-zenske odnose)  (pomalo dvosmisleno but u know what I mean  ) |
 | April 30th, 2006 at 03:37pm Devil's lil sister:Bittersweet:okej okej? a di je ono "I'm gonna die I'm scared?"  al mi je drago da si se konacno smirila, cuz sve ce bit ok, kak god ispadne, I'm always here for u, ok? 
ma još uvijek me hvata panika |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | Bittersweet:Devil's lil sister:Bittersweet:okej okej? a di je ono "I'm gonna die I'm scared?"  al mi je drago da si se konacno smirila, cuz sve ce bit ok, kak god ispadne, I'm always here for u, ok? 
ma još uvijek me hvata panika daj mi reci nes novo!! kad tebe ne hvata panika?  (don't worry I still love u  )  |
 | Devil's lil sister:Bittersweet:Devil's lil sister:Bittersweet:okej okej? a di je ono "I'm gonna die I'm scared?"  al mi je drago da si se konacno smirila, cuz sve ce bit ok, kak god ispadne, I'm always here for u, ok? 
ma još uvijek me hvata panika daj mi reci nes novo!! kad tebe ne hvata panika?  (don't worry I still love u  ) 
uvijek |
 | ahhhh....grozno,al sad sam opet vesela jer imam novi cilj |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | Bittersweet:ahhhh....grozno,al sad sam opet vesela jer imam novi cilj da a koji bi to bio ak smijem znat? |
 | Devil's lil sister:Bittersweet:ahhhh....grozno,al sad sam opet vesela jer imam novi cilj da a koji bi to bio ak smijem znat?
I am going to win his fucking ass!  |
 | Devil's lil sister:
znam,znam...danas sam pričala s njim,malo,al bit će puno uskoro |