Author | Message |
---|
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 6th, 2006 at 04:43pm [Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Ja sam sanjala da sam bila s familijom u nekom dućanu i da je počela oluja i neka pijavica i prodavač je reko da zememo nešto i bježimo i ja sam uzela neki časopis zato što je na naslovnici bio Joe Strummer s kaubojskim šeširom.
A DI JE MIKICA??? Ti ga spašavaj sama.
e pa da znaš da hoću. spašavat ću ga od ludog Kineza samoubojice xD |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 7th, 2006 at 02:11am Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Ja sam sanjala da sam bila s familijom u nekom dućanu i da je počela oluja i neka pijavica i prodavač je reko da zememo nešto i bježimo i ja sam uzela neki časopis zato što je na naslovnici bio Joe Strummer s kaubojskim šeširom.
A DI JE MIKICA??? Ti ga spašavaj sama.
e pa da znaš da hoću. spašavat ću ga od ludog Kineza samoubojice xD Jadan Mikica |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 8th, 2006 at 02:46pm sanjala sam da je Green Day došo u Osijek i da su imali koncert na glavnom trgu a ja i neke moje frendice smo ih gledale s krova Klasične gimnazije (koja je u stvarnosti na drugom kraju grada). Billie, Mike i Tre su na pozornicu došli s neke platforme koja ih je podigla iz zemlje i bili su obučeni ko mafijaši: zalizana kosa, odijela, sunčane naočale, sve. nakon koncerta Billie se vozio u tramvaju i ja sam ga gledala i odjednom se ispred mene pojavio neki tip u odijelu s aktovkom i reko mi da ne smijem gledat Billieja u njegovo slobodno vrijeme, da je to špijuniranje i prema tome kazneno djelo. još mi je na kraju reko da se vidimo na sudu.  |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 9th, 2006 at 07:23am ^
Ja sam sanjala, da sam imala 3300 postova xD |
 | December 9th, 2006 at 09:39am Sneki:^
Ja sam sanjala, da sam imala 3300 postova xD Iso, noćba mora |
bi_bu_ra Rotting On Here
| December 16th, 2006 at 04:10pm Sanjala sam da sam promjenula razred.  |
Mrs.Flying Squirrel King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 3528 | December 29th, 2006 at 09:18am sajala sam da sam se kosu pofarbala u pink a da sam samo neke pramenove ostavila crne i da su mi se svi smijali kada sam izašla na ulicu...Eh |
 | December 29th, 2006 at 03:16pm Ljudi jel vi sanjate u boji? Jel cijela moja obitelj na sanja u boji si svi su se čudili kad sam ja rekla kak ja vidim sve boje i sve detalje i onda je moja stara rekla da u boji sanjaju samo posebni ljudi.
o_o |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | December 29th, 2006 at 03:46pm ^ ja sanjam u boji
Sanjala sam da ona mala iz kruga odjevena u rozu vesticu hoće ubit moga cucka.
I da moja best frendica natjerava rasku po školi sjekiricom, a u pozadini svira ona pjesma iz reklame za maxadsl. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 29th, 2006 at 05:38pm i ja sanjam u boji.... :  |
| December 29th, 2006 at 05:43pm I ja sanjam u boji.. al smo svi neki posebni xD |
 | December 30th, 2006 at 03:35pm Sneki:I ja sanjam u boji.. al smo svi neki posebni xD Il je moja stara luda, al ona zna te neke spooky stvari o_O |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | December 30th, 2006 at 03:37pm [Bittersweet] cant fail:Ljudi jel vi sanjate u boji? Jel cijela moja obitelj na sanja u boji si svi su se čudili kad sam ja rekla kak ja vidim sve boje i sve detalje i onda je moja stara rekla da u boji sanjaju samo posebni ljudi.
o_o
moj stari tvrdi da je NEMOGUČE sanjat u boji 
a ja ljepo uvjek vidim sve boje oO |
 | December 30th, 2006 at 03:53pm Lunchbox:[Bittersweet] cant fail:Ljudi jel vi sanjate u boji? Jel cijela moja obitelj na sanja u boji si svi su se čudili kad sam ja rekla kak ja vidim sve boje i sve detalje i onda je moja stara rekla da u boji sanjaju samo posebni ljudi.
o_o
a ja ljepo uvjek vidim sve boje oO NIsam luda. I ja isto sanjam u boji. Oh wel... |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | January 3rd, 2007 at 05:22am Bittersweet vivisect ants:Lunchbox:[Bittersweet] cant fail:Ljudi jel vi sanjate u boji? Jel cijela moja obitelj na sanja u boji si svi su se čudili kad sam ja rekla kak ja vidim sve boje i sve detalje i onda je moja stara rekla da u boji sanjaju samo posebni ljudi.
o_o
a ja ljepo uvjek vidim sve boje oO NIsam luda. I ja isto sanjam u boji. Oh wel...
ma ovi kaj sanjaju crno-belo su izgleda samo ljubomorni na nas pa nam paranoju delaju *evil lahug*
nama je tak i tak zanimljivije  |
 | January 3rd, 2007 at 06:18am Lunchbox:Bittersweet vivisect ants:Lunchbox:[Bittersweet] cant fail:Ljudi jel vi sanjate u boji? Jel cijela moja obitelj na sanja u boji si svi su se čudili kad sam ja rekla kak ja vidim sve boje i sve detalje i onda je moja stara rekla da u boji sanjaju samo posebni ljudi.
o_o
a ja ljepo uvjek vidim sve boje oO NIsam luda. I ja isto sanjam u boji. Oh wel...
ma ovi kaj sanjaju crno-belo su izgleda samo ljubomorni na nas pa nam paranoju delaju *evil lahug*
nama je tak i tak zanimljivije  Čru |
| January 3rd, 2007 at 02:22pm Ja sam sanjala da sam bila sluškinja mojoj kolegici, kada smo bile odrasle. Cuvala sam joj childrene. Bas se pokazuje to sto u realnosti mislim. Ja sam sluga.  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| January 3rd, 2007 at 04:24pm Sneki:Ja sam sanjala da sam bila sluškinja mojoj kolegici, kada smo bile odrasle. Cuvala sam joj childrene. Bas se pokazuje to sto u realnosti mislim. Ja sam sluga. 
 Ma neeeeee! Ti si moja sefica, se sjecas?
Znate ono moje o carapama? Sad su imale i tabane u sebi... FUJ. I da, bilo je u boji.  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 4th, 2007 at 12:22pm Sanjala sam da sam išla u školu, i žurila se jer smo imali matematiku prvi sat, al sam onda skužila da tramvajem idem u krivom smjeru, i onda sam nekako završila na savskom mostu, i tamo sam otišla u nekakvu bolnicu, a u bolnici mi je puko zub i krv je prštala na sve strane (mislim da je to zato što sam gledala Happy Three Friends  ) |
peas lover. King For A Couple Of Days
| January 4th, 2007 at 01:48pm Jimmy Angel-Face:Sanjala sam da sam išla u školu, i žurila se jer smo imali matematiku prvi sat, al sam onda skužila da tramvajem idem u krivom smjeru, i onda sam nekako završila na savskom mostu, i tamo sam otišla u nekakvu bolnicu, a u bolnici mi je puko zub i krv je prštala na sve strane (mislim da je to zato što sam gledala Happy Three Friends  )
 Taj crtic je bolestan xD Danas popdne sam sanjala Lunch i Ficu i onu kavu na koju smo trebali ic. Ali su dosli neki ljudovi u crnom i pocela nas gadjat paradajzom. Toliko o inteligentnim snovima. xD |