Obavijesti o GD-u
Author | Message |
---|---|
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | naj mi je kad se glupiraju oko grammya... ma vidjet ćete Edit: ako ... |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB Age: 32 Gender: Female Posts: 28177 | Bittersweet: krivo vam rekoh.ja sam storytellers gledala na vh1 |
manarchy Geek Age: - Gender: - Posts: 231 | kad govore o grammyima? |
private suicide Geek Age: - Gender: - Posts: 136 | princesss: ja sam prilično sigurna da će biti, barem tako danas piše na teletextu |
private suicide Geek Age: - Gender: - Posts: 136 | valjda će na hrt2 bit snimka dodjele Grammya, 09.02, oko ponoći (prava dodjela je 08.02.). GD su nominirani za ploču godine (ili takvo nešto) i mislim da sam čula da će bit tamo (neznam dal će nastupat ili samo bit tamo). neznam dal se to isplati gledat, jer vjerovatno neće dobit to za što su nominirani (Grammyji ne vole GD, proven fact), uopće nisam sigurna dal će bit tamo, i ako i budu hrt vjerovatno neće prikazat baš taj dio |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | private suicide: pa zar nisu dobili grammyja prije???? |
Arctic Monkey_ Geek Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | gd-obsessed: 95' brijem... |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | e ako netko voli ići u mochvaru, može samnom i mojim društvom otići 25. jer je tada hrpetina grupa među kojima je.... pogodite... GREEN DAY!!!!!!!! Ako došete možda se vidimo... |
Arctic Monkey_ Geek Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | gd-obsessed: green day u močvari... |
private suicide Geek Age: - Gender: - Posts: 136 | ma dobili su oni Grammya 95 (i think), ali vidiš, prošle su god bili nominirani za 6, a pokupili su samo 1. a ove su god nominirani sa mariah carey, kanye westom (jel se to tako piše), gwen steffani, pa baš i nemaju previše izgleda (zato šta za grammye bira nekakva muzička akademija, da biraju obični ljudi dobili bi oni to) |
private suicide Geek Age: - Gender: - Posts: 136 | gd-obsessed: ti to ozbiljno daaaaaaa |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | longview_zg: među ostalima, a ako ne vjeruješ pogledaj na http://www.mochvara.hr i čemu tolko čuđenje, pa i oni su punk (barem ja imam takav stav- who cares ako se ne slažete samnom, ne želim neke rasprave o tome...) A i BTW u močvari se puštaju normalne stvari, pa čak sam doživjela da puste Avril, moj izraz na licu je bio O_O |
Arctic Monkey_ Geek Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | gd-obsessed: i dont get the whole green day is at mochvara kak su to ONI u močvari...na koji način je grin dej tamo? |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | pa nije green day...nego je slušaonica, puštaju pjesme od svih izvođača, među kojima je i green day, pa i sami znate da je nemoguće da gd dođu u hrvatsku, tako da nisam uopće na to mislila |
Arctic Monkey_ Geek Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | gd-obsessed: haha...da ono...bez plakata...ravno u močvaru...nečem ić jer ko zna di sam...a i imam svoj ipod sa sobom uvijek sa 140 gd pjesama (frik) i to mi je dovoljno |
gd-obsessed Jackass Age: 35 Gender: Female Posts: 1172 | longview_zg: e vidiš meni to nije dovoljno... al ok... i vi ste stvarno pomislili da oni dolaze... ma dajte, da green day dođe... i to bez ikakve medijske pozornosti... NO WAY!!!! žalim na nejasnim informacijama, ali mislila sam da pretpostavljate o čemu se radi jer tako je to inače u močvari... sorry... |
Arctic Monkey_ Geek Age: 34 Gender: Male Posts: 297 | gd-obsessed: ma nisam mislio da dolaze...al tak si se izrazila...ne izlazim u močvaru pa jebiga...jer turneja je završila...ja sam uhvatio jedan koncert i meni lijepo, jedva čekam sljedeći album i film prije toga |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | ja idem u chvaru ... s obsessed |
Fico. King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | da, cak su prije dva tri tjedna pustili blink - all the small things kad sam ja bio. E, mocvara se ispraznila za 2 minute... |
Tihana King For A Couple Of Days Age: 35 Gender: Female Posts: 3263 | ^^ dont ker kaz ajm going ven aj vant. i idem sad sljedećih par petkova il/i subota (ak kaj ne iskrsne) |
Options
Go back to top
Go back to top