Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 15th, 2005 at 05:29pm e ljudi napokon sam skužila kak se prave animacije i slična sra... koje možemo vidit na forumima! čak sam napravila ovu: 
moram se još ufurat u to... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 15th, 2005 at 05:31pm i da, zamalo sam zaboravila, sutra je na mtv adria u 22:30 green day live (znam da sam to već napisala prije) al ipak da vas podsjetim za svaki slučaj! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 15th, 2005 at 05:33pm |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 15th, 2005 at 06:04pm st. jimmy sliči na Strmeka (ove cure iz Dugava znaju ko je on  ) |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 15th, 2005 at 06:22pm Lunchbox:st. jimmy sliči na Strmeka (ove cure iz Dugava znaju ko je on  )
malo da kad se zagledaš u sliku... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 15th, 2005 at 06:48pm princessinaleatherthang:Lunchbox:st. jimmy sliči na Strmeka (ove cure iz Dugava znaju ko je on  )
malo da kad se zagledaš u sliku...
Gle stvarno...  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 16th, 2005 at 07:28am gd-obsessed:princessinaleatherthang:Lunchbox:st. jimmy sliči na Strmeka (ove cure iz Dugava znaju ko je on  )
Gle stvarno... 
pogotovo kad na onom jednom djelu sjedi s nekom ženskom (valjda sa starom) pa baci tanjur. Isti Strmo, buraz moj.
Kad smo već kod toga, njegova mama je hrvatska super nanny  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 16th, 2005 at 07:32am Lunchbox:gd-obsessed:princessinaleatherthang:Lunchbox:st. jimmy sliči na Strmeka (ove cure iz Dugava znaju ko je on  )
Gle stvarno... 
pogotovo kad na onom jednom djelu sjedi s nekom ženskom (valjda sa starom) pa baci tanjur. Isti Strmo, buraz moj.
Kad smo već kod toga, njegova mama je hrvatska super nanny 
Da, znam  ...Ti ga znaš? mislim osobno? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 16th, 2005 at 07:42am gd-obsessed:Lunchbox:gd-obsessed:princessinaleatherthang:Lunchbox:st. jimmy sliči na Strmeka (ove cure iz Dugava znaju ko je on  )
Gle stvarno... 
Kad smo već kod toga, njegova mama je hrvatska super nanny 
Da, znam  ...Ti ga znaš? mislim osobno?
da, pa mi smo se družili neko vrjeme  |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| October 16th, 2005 at 01:10pm princessinaleatherthang:ljudi evo me opet...
cijeli dan gledam spot ponovno i sve mi je bolji i bolji!
pišite kakav je vama!
ja sam već 10 puta napisala kak je super!
sviđa mi se tvoj sig... slican je mome  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 16th, 2005 at 01:18pm *Am I Just Paranoid?*:princessinaleatherthang:ljudi evo me opet...
cijeli dan gledam spot ponovno i sve mi je bolji i bolji!
pišite kakav je vama!
ja sam već 10 puta napisala kak je super!
sviđa mi se tvoj sig... slican je mome 
Hvala i meni se sviđa tvoj sig, i avatar!
by the way kolko dugo si ti na ovom forumu, kad si saznala za gd? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 06:36am svi već znamo ali: http://www.mtvadria.com/365.hr.py
toliko o mtvadria.  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 06:38am i ovaj vikend je na mtvadria new punk weekend pa će možda puštati grupe koje slušamo (bar ja)
za više informacija: http://www.mtvadria.com/271.hr.py i http://www.mtvadria.com/272.hr.py |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 06:41am e pa sad moram ić, spremam se za školu... škola=  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 06:42am e pa sad moram ić, spremam se za školu...
škola=  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 08:33am |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:15pm gd-obsessed:
tnx, i tvoj je super
al glupo mi je što skoro svi imaju takav ava
al dobro, pošto pripadamo denial clubu.... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:17pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:
tnx, i tvoj je super
al dobro, pošto pripadamo denial clubu....
Da, znam, a šta ćeš...odustat će oni kad im malo dosadi...ali meni nikad neće dosaditi!!!!! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 02:18pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:
tnx, i tvoj je super
Da, znam, a šta ćeš...odustat će oni kad im malo dosadi...ali meni nikad neće dosaditi!!!!!
nadaj se...  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 02:18pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:
tnx, i tvoj je super
Da, znam, a šta ćeš...odustat će oni kad im malo dosadi...ali meni nikad neće dosaditi!!!!!
nadaj se... 
OMG...you're Idiot!!!!  yay |